APK controle

APK

De APK, afgekort voor Algemene Periodieke Keuring, is een essentiële controle voor uw Abarth. Deze wettelijk verplichte keuring is bedoeld om uw auto veilig op de weg te houden. Tijdens de keuring wordt niet alleen gekeken naar de veiligheid van uw voertuig op de weg, maar ook naar milieueisen en registratieaspecten. Er is een gestandaardiseerde checklist waaraan een auto moet voldoen om door de APK te komen. Indien uw auto niet aan één of meerdere criteria voldoet, zijn reparaties noodzakelijk. Daarom is het raadzaam om de APK-keuring uit te laten voeren bij Mulder Automotive. Als erkend Abarth Servicepunt zijn we bekwaam in het uitvoeren van zowel de APK-keuring als eventuele benodigde reparaties.

Plan online uw afspraak in     

Neem contact met ons op

De APK en onderhoudsbeurt samen

Tijdens een APK-keuring wordt uw Abarth grondig gecontroleerd op verplichte aspecten. Hierbij kunt u denken aan de functionaliteit van de verlichting, het bandenprofiel en de ruitenwissers. Ook ondergaan het voertuigidentificatienummer, de kilometerstand en de uitstoot een inspectie. Niettemin moet worden benadrukt dat de Algemene Periodieke Keuring geen volledige onderhoudsbeurt is. Daarom adviseren we om de APK-keuring te laten samenvallen met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Op die manier worden ook andere essentiële componenten geïnspecteerd en indien nodig hersteld of vervangen. Zo kunt u weer met vertrouwen de weg op.

Plan eenvoudig uw afspraak

Is het moment aangebroken om de APK-keuring voor uw Abarth te regelen? Bij ons kunt u dit moeiteloos doen via onze online werkplaatsplanner. Voer uw gegevens in en zie onmiddellijk welke dagen en tijden beschikbaar zijn voor de afspraak. Mocht er geen geschikte optie voor u tussen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samen kijken naar alternatieve mogelijkheden.

Profiteer de voordelen van ons Abarth Servicepunt

Het onderhouden van uw Abarth bij een Abarth Servicepunt biedt talloze voordelen. Wij maken exclusief gebruik van authentieke Abarth onderdelen, wat optimaal is voor uw voertuig. Tevens ontvangt u bij een onderhoudsbeurt een jaar kosteloze pechhulp. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over buitensporige kosten, aangezien onze ervaren technici werken met transparante en eerlijke prijzen. Voorafgaand aan de service ontvangt u een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

APK Abarth zorgvuldig geregeld

Bij Mulder Automotive wordt de APK-keuring voor uw Abarth altijd zorgvuldig georganiseerd. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien u geen geschikte tijd ziet in onze werkplaatsplanner, kunt u eveneens telefonisch of per e-mail contact opnemen. We staan klaar om samen te bekijken of we een alternatief geschikt tijdstip kunnen vinden voor uw APK-keuring.

Werkplaats Mulder
APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.