Mulder Abarth werkplaats

Is het moment aangebroken om uw Abarth te brengen naar onze Abarth werkplaats? Is er bijvoorbeeld een APK-keuring nodig? Overweegt u een controle van de airco? Of heeft uw Abarth misschien een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig? Bij Mulder Automotive kunt u eenvoudig een afspraak inplannen via onze online werkplaatsplanner. Dit geeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment en vanaf elke plek een afspraak te maken bij ons Abarth Servicepunt. Zo heeft u direct inzicht in wanneer u bij ons verwelkomd kunt worden.

Plan uw werkplaatsafspraak in

Neem contact met ons op

Werkplaats Peugeot

Dit is hoe onze werkplaatsplanner werkt

Met behulp van onze online werkplaatsplanner vereenvoudigen we het proces van het inplannen van een afspraak voor uw Abarth. Begin door uw kenteken en kilometerstand in te voeren. Daarna kunt u de gewenste locatie kiezen en aangeven welke specifieke werkzaamheden nodig zijn. Blader door de beschikbare data en tijdstippen en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra alle gegevens zijn ingevuld, ontvangt u een bevestiging van uw afspraak per e-mail. Het inplannen van een afspraak was nog nooit zo moeiteloos en snel. Als u in de toekomst herinneringen wilt ontvangen voor uw onderhoudsbeurt of APK-keuring, kunt u een account aanmaken op onze website.

Remmen Peugeot

Wij denken graag met u mee

Het kan voorkomen dat de beschikbare tijden of dagen in de werkplaatsplanner niet passen binnen uw schema. Of wellicht heeft u met urgente behoefte een afspraak nodig in de Abarth werkplaats. In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen met uw favoriete vestiging of een e-mail sturen naar onze klantenservice. We staan klaar om samen met u te bekijken of we een geschikte tijd kunnen vinden. Als u niet in staat bent om zelf naar de werkplaats te komen of als u niet meer terug naar huis kunt vanaf de werkplaats, kunt u informatie opvragen over onze Thuisblijfservice en Haal- en Brengservice. Met deze services komen we aan uw behoeften tegemoet en zorgen we ervoor dat zowel u als uw auto veilig in de werkplaats en weer thuis worden gebracht.

Kies voor een Abarth servicepunt

Het kiezen voor het onderhouden van uw Abarth bij een Abarth Servicepunt brengt meerdere aanzienlijke voordelen met zich mee. Bij Mulder Automotive maken we exclusief gebruik van authentieke Abarth onderdelen, wat resulteert in een optimale uitkomst voor uw voertuig. Onze deskundige technici zijn volledig bedreven in alles wat te maken heeft met Abarth, en ze zetten hun vakbekwaamheid in om uw auto in topconditie te houden. Dit alles wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs, wat u verzekert dat u niet te veel betaalt. Daarnaast ontvangt u gedurende een jaar kosteloze pechhulp wanneer u ervoor kiest om een onderhoudsbeurt voor uw Fiat bij ons te laten uitvoeren.

 

De opties die wij bieden

Afgezien van onderhoudsafspraken, APK-keuringen en herstelwerkzaamheden bij schade, heeft Mulder Automotive een breed scala aan andere diensten te bieden. Als u vragen heeft of speciale verzoeken wilt bespreken, nodigen we u van harte uit om met ons in contact te treden. We staan er klaar voor om te zien hoe we u van dienst kunnen zijn, en zo dragen we bij aan de veiligheid van Abarth-rijders op de weg.