De nieuwe Citroën C4 Cactus is gearriveerd bij Mulder Citroën!

De sprekende Citroën C4 Cactus heeft een flinke facelift ondergaan. De vernieuwde Cactus is op vele punten verbeterd, met de nadruk op comfort en technologie. Tegelijkertijd blijft hij opvallen met zijn unieke karakter en eigen persoonlijkheid. Dit volledig in de nieuwe ontwerplijn die het merk Citroën aanhoudt.

De vernieuwde C4 Cactus brengt zijn unieke karakter tot uiting door middel van een nieuw, gedurfd en expressief front, gerestylede zijpanelen, Airbumps en portieren. De C4 Cactus oogt breder dan hij in werkelijkheid is; de voorkant beschikt over in de flanken doorlopende LED-dagrijverlichting, de achterzijde wordt geaccentueerd door de LED-achterlichten met 3D-effect die doorlopen in de achterklep.

Comfort is the New Cool

De C4 Cactus biedt het Citroën Advanced Comfort-programma en is het eerste model in Europa met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) waarmee het ‘zwevend tapijt’-effect voor een breed publiek toegankelijk wordt. Vanaf de Feel-uitvoering beschikt de C4 Cactus over Advanced Comfort Seats. Dit zorgt ervoor dat het een uiterst comfortabele hatchback is die voorzien is van een onovertroffen, typisch Citroën, rijcomfort.

Rijhulpsystemen en Connectiviteit

Met de mogelijkheid van maar liefst 12 rijhulpsystemen staat de nieuwe C4 Cactus bol van veiligheid. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij indommelen een waarschuwing, evenals u niet oplet en uw weghelft per ongeluk verlaat. Uiteraard beschikt de C4 Cactus over Connected Navigatie en Mirror-screen technologie. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over real-time verkeersinformatie via TomTom Traffic, DAB+ internetradio en kunt u uw smartphone probleemloos koppelen.

Motoren

De motoren in de nieuwe C4 Cactus zijn van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech benzinemotoren en de BlueHDi dieselmotoren voldoen stuk voor stuk aan de nieuw vastgestelde Euro-6 normen (NOx-uitstoot). De EAT6 automatische transmissie staat garant voor soepel en snel schakelen en een ongekend gebruikscomfort.

Voel, zie en ervaar de nieuwe C4 Cactus!

Eigenlijk moet u de nieuwe C4 Cactus vooral zelf komen ervaren. Dit kan door middel van een uitgebreide en vrijblijvende proefrit. U bent hiervoor van harte welkom! Komt u langs bij onze vestiging in Alblasserdam, dan kunt u gelijk kennis  maken met de nieuwe Citroënmanager, Chris Hoogenraad.

Chris is onlangs begonnen en u zal hem tijdens uw bezoek ervaren als een zeer enthousiaste persoonlijkheid die het merk Citroën nu al in zijn hart gesloten heeft. Hij is positief onder de indruk van de klanten die het merk aantrekt. Chris vertelt: ,,Het zijn auto’s met een uniek karakter en dat geldt vaak ook voor de eigenaren. En dat is iets wat mij enorm aanspreekt”. Opvallend is het nieuwe veersysteem dat volledig gericht is op comfort, uniek is en volledig aansluit bij waar het merk voor staat. Chris vult aan: ,,Onder het genot van een bak koffie vertellen wij u graag meer over deze ultracomfortabele nieuwkomer’’.

Chris Hoogenraad en Leon Sebel van Mulder Alblasserdam

Ron Tolenaars en Fabiënne Pirets van Mulder Dordrecht