Mulder Peugeot en Citroën bouwt verder aan de toekomst

Autodealer Mulder investeert in haar vestigingen en bereidt zich voor op de veranderende mobiliteitsvraag. In maart wordt haar Peugeot en Citroën vestiging in Alblasserdam grondig verbouwd en zal deze van een compleet nieuwe uitstraling worden voorzien. Daarnaast heeft zij haar vestiging in Sliedrecht onlangs uitgebreid met een Peugeot bedrijfswagencentrum.

De mobiliteitsvraag verandert razendsnel. Dit vraagt om een flexibele organisatie die in staat is om in te spelen op ontwikkelingen. ,,Bij een bezoek aan een autodealer draait het om klanttevredenheid en een optimale beleving en daarom investeren wij continue in uitstraling en de eisen van onze merken. Daarnaast vraagt de veranderende markt in bepaalde gevallen om een andere invulling van bestaande vestigingen. De geplande investering en uitbreiding past binnen onze visie en strategie waarin wij onze klanten optimaal mobiel willen houden”, vertelt algemeen directeur Tijmen Griffioen.

Verbouwing in Alblasserdam

De vestiging in Alblasserdam wordt dit jaar flink verbouwd. Zowel de showrooms als de werkplaats gaan volledig op de schop. De kantoren, vloeren, wachtruimte, alles krijgt een nieuw jasje. Jan-Willem ’t Hart, verkoopleider Peugeot, vertelt: ,,Wij zullen straks weer geheel bij de tijd zijn. Onze trouwe klantenkring zal versteld staan van de stijlvolle uitstraling en de moderne faciliteiten.”

In maart zal er gestart worden met de verbouwing die twee maanden in beslag zal nemen. Gedurende de verbouwing kunnen bezoekers overlast ervaren. Tijmen: ,,Wij zullen de verbouwing zo goed mogelijk coördineren, zodat iedereen zo min mogelijk hinder zal ondervinden”. Tijmen vervolgt: “Gedurende de verbouwingsperiode zullen wij onze acties extra aanscherpen. Natuurlijk zullen de bezoekers van onze andere vestigingen ook mee profiteren”.

Mulder Peugeot bedrijfswagencentrum in Sliedrecht

De vestiging in Sliedrecht is begin dit jaar uitgebreid met bedrijfswagenactiviteiten. Een gedeelte van de showroom is ingericht voor de presentatie van bedrijfswagenmodellen en op- en ombouwmogelijkheden. Als Peugeot Professional dealer heeft Mulder ook geïnvesteerd in haar dienstverlening, zodat zij haar zakelijke klanten nog beter kan bedienen. ,,Ondernemers hebben hele andere wensen en eisen aangaande mobiliteit dan particuliere klanten. Voor de hen is de bedrijfswagen als een stuk gereedschap: een bedrijfswagen die stilstaat, kost geld”, aldus Ben Moerkerken, accountmanager zakelijke markt en bedrijfswagens.

Charles van der Geest, directeur aftersales, vult aan: ,,Wij willen ons onderscheiden in een gedegen bedrijfswagenpropositie waarmee wij wezenlijk waarde kunnen toevoegen voor onze zakelijke partners. Basis voor al onze inzet is, dat wij een servicegerichte en flexibele mobiliteitspartner zijn en blijven. Door inzet van jaren van ervaring en deskundigheid, weten wij processen op maatwerk te implementeren en zijn wij in staat continuïteit en efficiency op individuele basis voor ieder wagenpark en/of wagenparkbeheerder te borgen. Hierin staan vanzelfsprekend klanttevredenheid en kwalitatieve dienstverlening centraal. Of u nu de bezitter bent van één auto of een groot wagenpark, wij hebben de kennis, kunde en flexibiliteit om garant te staan voor zorgeloos mobiel blijven. Dit alles komt terug in onze slogan: Mulder houdt je mobiel!”

Team Mulder Alblasserdam - MulderAutomotive.nl