OP=OP TOPDEALS BIJ MULDER CITROËN!

Speciaal voor u hebben wij een aantal Citroën-en geselecteerd die wij nu extreem voordelig kunnen aanbieden. Met kortingen oplopend tot maar liefst € 3.461 rijdt u nu wel heel voordelig weg in een zeer rijk uitgeruste C1 of C3. Meer voordeel gaat u nergens anders krijgen op uw nieuwe Citroën!

Alle C1-en zijn voorzien van 5-deuren, AIRCO en deze combinatie is verkrijgbaar vanaf slechts € 10.499,- rijklaar! Met deze TOPDEAL is een totaalkorting van maar liefst € 3.296,- gemoeid. Op een C3 kan uw korting oplopen tot maar liefst € 3.461,- De zeer rijk uitgeruste C3 Feel met Pack Relax (o.a. 5-deurs, parkeersensoren en connected navigatie) bieden wij u nu namelijk aan van € 19.310,- voor slechts € 15.849,-.

Bekijk snel onze actiemodellen, want OP=OP!
Klik onderstaand op het model van uw keuze en u linkt direct door naar onze voorraadmodellen. Instappen en wegrijden! Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto aangezien daar op dit moment veel vraag naar is. U kan dan ook rekenen op een scherp inruilvoorstel.

Liever rijden middels Private Lease?
Dat is uiteraard ook mogelijk en nu ook extra voordelig!. Beide modellen hebben ook op Private Lease een Mulder TOPDEAL. Tot maar liefst € 20,- korting op het maandbedrag ongeacht looptijd én een cashback van € 480,-. Klik hiervoor op de betreffende Private Lease button.

U bent voor meer informatie en/of een uitgebreide proefrit uiteraard van harte welkom in één van onze Citroën showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag ter woord.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mulder Citroën

Opties C1 Feel - MulderAutomotive.nl
C3 Topdeals bij Mulder Citroën
Opties C3 Feel - MulderAutomotive.nl

Genoemde actie is alleen geldig op Mulder geregistreerde C1 en C3 voorraadmodellen. Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Exclusief vernis/metaallak. Op=op.Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Wijzigingen voorbehouden.