C3 ELLE, Slechts 33 exemplaren in Nederland!

C3 ELLE – Fris en pittig

De Citroën C3 ELLE sluit met zijn energieke, kleurrijke en frisse persoonlijkheid perfect aan op de leefwereld van de actieve vrouw. De elegante Citroën C3 ELLE onderscheidt zich met zijn unieke vormgeving, gedurfde design en veelzijdigheid. Deze uitvoering, waarbij het accent ligt op personalisering en technologie, maakt de Citroën C3 nog verleidelijker. Met zijn fraaie welvingen en kenmerkende grafische accenten is de Citroën C3 ELLE even modieus als uniek. Een karaktertrek die door het Color Pack “ELLE” nog verder wordt versterkt.

Vrouwelijke elegantie!

Het exterieur van de Citroën C3 ELLE onderscheidt zich door het dak die exclusief voor deze speciale serie in de kleur Sable is gespoten gecombineerd met de carrosseriekleur Blanc Banquise. De sierlijsten van de mistlampen en de Airbumps® zijn voorzien van exclusieve gematteerde kleuraccenten in “Cherry Pink”. Op de achterstijl is een sticker in de kleuren van ELLE aangebracht die fraai combineert met de speciale daksticker.

C3 Elle - MulderAutomotive.nl
Sand dak C3 Elle - MulderAutomotive.nl

Comfort

Voor de Citroën C3 ELLE is een specifieke interieurambiance ontwikkeld die perfect aansluit op de voor het exterieur gebruikte kleuren. De presentatie, geïnspireerd op de meubel- en reiswereld, is verzorgd en van een uitstekende kwaliteit: stoelen voorzien van een grijze stof met sierstiksels in de kleur “Cherry Pink”, een horizontaal opgebouwd dashboard dat het gevoel van comfort en ruimte versterkt en een grijs dashboardpaneel waarvan de rand in de gematteerde kleur “Cherry Pink” is uitgevoerd. Vloermatten met een “Cherry Pink” bies en het ELLE-logo, een verwijzing naar de samenwerking tussen beide merken, geven het geheel een extra elegant tintje.

Intelligente technologie

De op de Feel-uitvoering gebaseerde Citroën C3 ELLE biedt een scala aan voorzieningen en technologieën die het rijden gemakkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Zo beschikt de C3 ELLE standaard over een een 3D-navigatiesysteem, een Bluetooth handsfree set, een DAB+ tuner, 6 luidsprekers, mistlampen vóór, 4 elektrisch bedienbare ruiten en elektrisch in- en uitklapbare buitenspiegels. Daarnaast is deze speciale serie standaard voorzien van Hill Start Assist, een cruise control met snelheidsbegrenzer, het Lane Departure Warning System en het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem.

Exterieur C3 Elle - MulderAutomotive.nlExterieur C3 Elle - MulderAutomotive.nl
Interieur C3 Elle - MulderAutomotive.nl

Meer informatie over deze unieke C3 ELLE? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kom langs in onze showroom.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.