Nieuwe Citroën C4 Cactus
Nu in onze showrooms!

De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort. De originele Nieuwe Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten. De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

De ultracomfortabele hatchback

De Nieuwe Citroën C4 Cactus vormt een belangrijk nieuw hoofdstuk in het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën. De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieën staan garant voor gemakkelijk en zorgeloos rijden.

Nieuwe C4 Cactus - Mulderautomotive.nl
C4 Cactus - Mulderautomotive.nl

Citroën Advanced Comfort

Omdat comfort in het DNA van Citroën zit, blijft het merk innoveren op dit gebied. De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt dan ook een comfort van het hoogste niveau. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) waarmee het vliegend tapijt-effect bereikbaar wordt voor een groter publiek. Het is ook de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën.

Geluidsisolatie

Een goede geluidsisolatie is een voorwaarde voor een hoog rijcomfort. Bij de Nieuwe C4 Cactus is hier veel aandacht aan besteed: dikkere ruiten, afdichtrubbers rondom de portieren en de achterklep, een geluiddempende voorruit, meer isolatiemateriaal ter hoogte van het schutbord en de vloer. In de Nieuwe C4 Cactus genieten de inzittenden onderweg van een ongekende rust.

Nieuwe C4 cactus Citroën - Mulderautomotive.nl

Zorgeloos autorijden

De Nieuwe Citroën C4 Cactus staat met 12 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen. De passagiers beschikken over 3 connectiviteitstechnologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken. Met CITROËN Connect Nav, Mirror Screen met Android Auto, Apple CarPlay™ of MirrorLink® en Citroën Connect Box bent u altijd verbonden met de buitenwereld en profiteert u onderweg van vele praktische functies die garant staan voor ontspannen rijden.

Slimme opbergmogelijkheden

De Nieuwe Citroën C4 Cactus is voorzien van talrijke slimme en functionele opbergmogelijkheden die over het gehele interieur zijn verspreid:

 • Een opbergvak voor uw telefoon, vlak bij een USB-aansluiting.
 • De bijzonder praktische bagageruimte biedt plaats aan alle soorten bagage. De inhoud bedraagt 358 liter en kan dankzij de in twee delen (1/3 – 2/3) neerklapbare achterbank worden vergroot tot 1170 liter.
 • Het dashboard bevat aan de passagierszijde een groot Top Box-dashboardkastje. In het onderste gedeelte van het dashboard bevindt zich aan de passagierszijde bovendien een groot opbergvak met antislipbekleding.
rijhulpsystemen c4 Cactus - Mulderautomotive.nl

De Nieuwe Citroën C4 Cactus staat nu in onze showrooms en is verkrijgbaar vanaf € 21.490,- Meer informatie ontvangen? Proefrit inplannen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.