Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u ons tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht:

 +31 78 750 8700

Claim uw Citroën lente cheque!

Ons verkoopteam heeft een aantal cheques tot hun beschikking van maar liefst € 500,- incl. BTW en deze mogen zij op een nieuwe personenauto of bedrijfswagen uit voorraad bovenop alle bestaande acties weggeven! Dus bent u op zoek naar een nieuwe Citroën en wilt u voor 30-6-2022 uit onze showroom wegrijden? Profiteer dan tijdelijk van € 500,- extra voordeel!
Bezoek snel een van onze showrooms en claim uw cheque t.w.v. € 500,- incl. BTW!

Voorwaarden: 

  • Klantenbon 10 t/m 27 juni 2022
  • Registratie en afmelding uiterlijk 30 juni 2022
  • Demo, Rent en 0KM uitgesloten
  • Niet inwisselbaar voor contanten
  • Maximaal één cheque per auto
  • Van toepassing op personenauto’s en bedrijfswagens uit voorraad (voor 9-6-2022)
Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

Keurmerk Private Lease voor Citroën

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.citroen.nl/privatelease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?