Citroën Zomercheck € 19,95,-

Of inbegrepen bij MyCitroën Card

Zorgeloos op vakantie

Met de Citroën Zomercheck wordt uw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning.  Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete vakantiebestemming! 

Maak een werkplaatsafspraak

Kleine prijs, grote gemoedsrust 

U betaalt slechts €19.95 voor de uitgebreide Zomercheck en ontvangt daarbij het Citroën Vakantie Doe-boek cadeau!* Bent u in het bezit van de MyCitroën card, dan is de Zomercheck inbegrepen en betaalt u niets extra’s!

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

Schone lucht 

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist u dat de airco ook zorgt voor schone lucht in de auto? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.

De Citroën Erkend Reparateur voorziet u graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

Korting op Citroën accessoires 

Wij bieden een ruim assortiment originele Citroën accessoires, perfect afgestemd op uw auto.  Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee.

Nu met maar liefst 15% korting* op een originele Citroën fietsendrager!