Citroën autoverzekering

Uit voorraad leverbaar + € 1.500,- korting op de koopprijs!

Met all-in Private Lease heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. U kunt nu al een zeer compleet uitgeruste Citroën ë-C4 Shine private leasen vanaf € 555,- per maand. Wilt u liever een auto kopen of financieren? Ook dat is bij ons mogelijk. U krijgt tot maar liefst € 1.500,- korting op de all-in koopprijs! Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto. De waarde hiervan krijgt u direct op uw bankrekening gestort! Meer informatie? Vul het contactformulier in of kom naar één van onze showrooms. U bent ook van harte welkom voor een uitgebreide proefrit in de Citroën ë-C4! Let wel; OP=OP.

Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u ons tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht:

 +31 78 750 8700

Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

Citroën ë-C4

Shine EV 50kWh 136pk

Private Lease

Van € 619 ,- voor € 555,- per maand

Inclusief € 41,- per maand subsidie

O.b.v. 48 mnd/10.000 km per jaar

€ 64,- voordeel per maand

 

Koopdeal

Prijs Mulder voorraadauto

  € 45.655,-

Mulder korting   € 1.500,-
Subsidie

  € 2.000,-

Uw prijs

  € 42.155,-

 

Totale voordeel: € 3.500,-

 • 5-deurs
 • 50 kWh 136 pk
 • Parelmoerlak: Elixer Red
 • Ambiance Hype Black
 • Pack Hi-Fi audio
 • Pack Drive Assist
 • 18" lichtmetalen velgen
 • Parkeersensoren voor, achter en zijkant
 • Centrale armsteun voor en achter
 • Cruise Control
 • Elektronische handrem
 • Een andere looptijd of kilometrage is ook mogelijk
 • Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad.

Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

Keurmerk Private Lease voor Citroën

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.citroen.nl/privatelease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?






De korting is geldig op geselecteerde ë-C4 voorraadmodellen. De gecommuniceerde prijs is o.b.v. 48 maanden/10.000km.pj en geldig zolang de actie loopt. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Private Lease via Mulder Citroën wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door PSA Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere lopende (landelijke) aanbiedingen. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen PSA Finance.