Uit voorraad leverbaar!

Bij Mulder hebben wij een aantal Citroën ë-C4'en staan die wij uit voorraad kunnen leveren, zodat u snel kunt rijden! Daarnaast profiteert u van hoge kortingen tijdens de Mulder Netto voorraaddeals én kunt u de overheidssubsidie voor gebruikte personenauto's t.w.v. € 2.000,- aanvragen.*

Kiest u voor all-in Private Lease dan heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Wilt u liever een auto kopen of financieren? Ook dat is bij ons mogelijk. Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto. Meer informatie? Vul het contactformulier in of kom naar één van onze showrooms. U bent ook van harte welkom voor een uitgebreide proefrit in de Citroën ë-C4! Let wel; OP=OP.

Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u ons tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht

Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

Citroën ë-C4 Feel EV 50kWh 136pk

Rijklaar van € 41.524,- voor € 36.499,- (incl. €2.000,- overheidssubsidie)

Private Lease op aanvraag

 • 5-deurs
 • 50 kWh 136 pk
 • Kleur: Caramel Brown
 • Citroën Connect Nav
 • 18" lichtmetalen velgen
 • Cruise Control
 • Parkeersensoren achter
 • Centrale armsteun voor en achter
 • Elektronische handrem
 • Een andere looptijd of kilometrage is ook mogelijk
 • Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad.

Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

Keurmerk Private Lease voor Citroën

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.citroen.nl/privatelease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?

De korting is geldig op geselecteerde ë-C4 voorraadmodellen. De gecommuniceerde prijs is o.b.v. 60 maanden/10.000km.pj en geldig zolang de actie loopt. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Private Lease via Mulder Citroën wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door PSA Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere lopende (landelijke) aanbiedingen. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen PSA Finance.

Als klant dien je de subsidie zelf aan te vragen. Mulder staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.