Citroën ë-C4 elektrisch

Reserveer alvast uw Citroën ë-C4

En maak ook gebruik van de subsidieregeling in 2023!

Ook voor 2023 stelt de overheid weer een subsidie (SEPP) ter beschikking voor de particuliere aanschaf of private lease van een volledig elektrische auto. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie is het van belang dat de auto in 2023 aangeschaft of geleased wordt. Zodra het bekend is hoe groot de totale subsidiepot is, kunt u dat hier lezen of op de website van het rvo. Wat we wél weten is dat het totaal beschikbare subsidiebudget beperkt is, dus is het aan te raden dit zo snel mogelijk na 2 januari 2023 aan te vragen. Wij helpen u tijdens het afsluiten van uw koop- of leaseovereenkomst.

Om zeker te weten dat u vooraan in de rij staat, kunt u hieronder het reserveringsformulier invullen. Hiermee reserveert u geheel vrijblijvend een productieplek. U bent dan vrijwel verzekerd dat u begin 2023 comfortabel rijdt in uw elektrische Citroën voorzien van de subsidiekorting van € 2.950,-.

Rijdt al vanaf €425,- per maand elektrisch

Reserveer bij ons alvast een 100% elektrische Citroën ë-C4 en kom in januari 2023 als eerste in aanmerking voor de aanvraag van de nieuwe milieusubsidie vanuit de overheid. U kunt hierdoor al een nieuwe Citroën ë-C4 rijden voor slechts € 428,- per maand inclusief allrisk autoverzekering, onderhoud en banden. 

Wilt u graag uw auto inruilen? Wij hebben interesse en maken graag een mooi inruilvoorstel.

Ja, ik heb interesse in deze deal!

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde >

* Dit aanbod loopt t/m 31 oktober 2022

Citroën Private Lease

Private Lease betekent zorgeloos rijden, het maandelijkse bedrag is inclusief: afschrijving, rente, afleveringskosten, all-risk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk en pech-onderweg hulpdienst inclusief vervangend vervoer.

Citroën Private lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Andere looptijd of kilometrage? Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel.

Milieusubsidie

Vanaf 2 januari 2023 geeft de overheid een subsidie van € 2.950,- als u een elektrische auto aanschaft of via private lease. De subsidiepot heeft een limiet onder het motto, wie het eerst komt, het eerst maalt. Op de site www.rvo.nl/sepp vind u alle voorwaarden terug en een overzichtelijk stappenplan om te zien of u in aanmerking komt voor de subsidie. Bij private lease ontvangt u 4 jaar lang in maandelijkse termijnen de subsidie van € 61,45 per maand (€ 2.950,- gedeeld door 48 maanden) op uw bankrekening. Bij een contract o.b.v. 60 maanden betaald u dus het laatste jaar het reguliere tarief van € 489,-.

Keurmerk Private Lease voor Citroën

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.citroen.nl/privatelease.

 

Private Lease keurmerk

Geïnteresseerd?