Veilig en comfortabel op weg, met de Citroën wintercheck

Voor slechts €19,95

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in uw auto. Met de Citroën Wintercheck wordt uw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95! Citroën experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. U kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw Citroën.

Plan uw wintercheck direct in 

Bandencheck en advies

Tijdens de Wintercheck wordt ook uw bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houdt u voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.  

Winter of all-seasonbanden?

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all seasonbanden. Mulder biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets. Er is altijd een band die bij uw wensen, rijgedrag en budget past! Laat uw adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

Plan uw wintercheck direct in 

Werkplaats

Zorg voor goed zicht

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van uw ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijdens de Wintercheck.

Plan uw wintercheck direct in

Ontdek onze winteraccessoires

Originele Citroën Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken.

Nu met 20% korting* op de volgende Citroën accessoires.
  • Beschermbak-/schaal bagageruimte
  • Dakkoffers
  • Steenmarter preventie
Meer informatie aanvragen

*Dit aanbod loopt t/m 28 februari 2023