Acties

Mulder Citroën Wintercheck

Laat nu de Mulder Wintercheck uitvoeren. De check houdt in dat wij uw auto controleren op 29 cruciale punten zodat u zorgeloos op reis kunt. De eerste 100 klanten ontvangen een exclusieve Citroën rugzak!

Bandenwissel - MulderCitroën.nl

Het is weer tijd voor de winterbanden

Het is weer tijd voor de winterbanden! Plan direct uw afspraak in om uw zomerbanden te te wisselen op een tijdstip dat u het het beste uitkomt. Nieuwe banden nodig? Informeer naar onze acties!

Private Lease Actie Citroën C1

Nu privé een 5-deurs Citroën C1 Feel + Pack Comfort (airco) leasen voor een laag maandbedrag! Nu bij Mulder van € 235,- voor slechts € 218,- per maand! OP=OP

Private Lease Actie Citroën C3

Exclusief bij Mulder Citroën; tot maar liefst € 54 korting op de zeer rijk uitgeruste en gelimiteerde Citroën C3 Feel Edition of C3 Shine! OP=OP! Veelal uit voorraad leverbaar!

AIRCO ONDERHOUD - MulderAutomotive.nl

Het belang van airco onderhoud

Laat u jaarlijks uw airco reinigen? Lees hier het belang van het reinigen van uw airco voor u en uw passagiers en maak direct gebruik van de airco reiniging aanbieding!

Mulder Citroën Actiewebsite

Op de speciale Mulder actiewebsite vindt u hoge kortingsacties op nieuwe auto’s die onder andere snel uit voorraad leverbaar zijn! Bezoek de website en zie gelijk hoe groot uw voordeel is. U kunt flink profiteren.