Citroën C-Zero – 100% Elektrisch

De Citroën C-Zero heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet!

Citroen C-Zero - MulderAutomotive.nl

Exterieur

Exterieur C-Zero - MulderAutomotive.nl

De Citroën C-Zero valt niet alleen op door zijn 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt de C-Zero zich duidelijk van andere stadsauto’s.

Deze wendbare en handzame elektrische auto laat zich gemakkelijk door de stad manoeuvreren. Rijplezier krijgt met de Citroën C-Zero een geheel nieuwe betekenis.

Interieur

Interieur C-Zero - MulderAutomotive.nl

Het overzichtelijke dashboard van de Citroën C-Zero is voorzien van een audiosysteem en de bediening van de airconditioning. Het ontwerp is functioneel en ergonomisch.

Stap in en ervaar hoe de elektromotor meer ruimte overlaat voor de inzittenden. Ondanks de compacte afmetingen is deze elektrische auto een volwaardige vierzitter met een praktische bagageruimte van maar liefst 166 liter.

Nooit meer naar een tankstation!

Full Electric - MulderAutomotive.nl

De Citroën C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE). Deze wordt door een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh van stroom voorzien. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De elektrische C-Zero heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km* zijn ruim voldoende voor de dagelijkse ritten.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Eenvoudige bediening

C-Zero - MulderAutomotive.nl
 • Om te starten hoeft u slechts de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
 • Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en het rempedaal.
 • Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie de auto verbruikt/opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren.
 • Geen brandstofverbruik en geen CO2-uitstoot.
 • Wendbaar en compact, ideaal voor in de stad.

Opladen

Steek de meegeleverde laadkabel in een normaal 220V-stopcontact. Het opladen van uw Citroën C-Zero duurt dan 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

C-Zero - MulderAutomotive.nl

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten opladen tot 80% (monofasestroom, 125 A). Zo kunt u snel weer op weg.

C-Zero laadpunt - MulderAutomotive.nl

Tijdens het vaart minderen werkt de elektromotor van de Citroën C-Zero als een generator. Hij zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de batterij.

C-Zero - MulderAutomotive.nl

De Citroën C-Zero is verkrijgbaar vanaf € 22.360,- rijklaar (incl BTW). Interesse in de C-Zero? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.