Citroen Jumpy - Muldercitroen.nl

Maak kennis met de vernieuwde Jumpy

U rijdt al een Jumpy vanaf € 17.000 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 36 maanden

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Citroen Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. De Jumpy is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. De Nieuwe Jumpy is leverbaar in 3 lengtes en kan optioneel worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

Kies de Jumpy die aan uw wensen voldoet

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de Jumpy een ruime keuze aan uitvoeringen. Welke uitvoering van de Jumpy u ook kiest, u bent altijd verzekerd van comfort en technologische innovaties.

• Een laadvermogen tot wel 1400 kg
• Een laadvolume tot wel 6,6 m3
• Een nuttige lengte tot wel 4 m
• Nuttige breedte tussen de wielkasten: 1,25 m

Citroën-Jumpy-Afmetingen-MulderAutomotive.nl
hoogte Jumpy - MulderAutomotive.nl

De Jumpy in detail

Citroën Jumpy is de ideale keuze voor de professional die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen. De handige, moderne en functionele Citroën Jumpy is bestemd voor een breed zakelijk publiek. Of u nu middenstander bent, een koeriersbedrijf hebt, werkzaam bent in de bouw of in de dienstverlening, er is altijd een Jumpy die bij u past!

3 verschillende lengtes

Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bestelwagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m. Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen van maximaal 1400 kg.

Slechts 1,90m hoog

Geknipt voor elke situatie! Met een hoogte van slechts 1,90 m (XS en M, 1,94 m bij de XL) heeft Citroën Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto’s uit dit segment kan worden gezegd. Dubbel parkeren en daarmee een bekeuring riskeren is niet meer nodig: uw klant kan een plaats voor u vrij houden in de parkeergarage. Ook parkeergelegenheden van winkelcentra zijn altijd voor u toegankelijk.