Citroen Berlingo - MulderCitroen.nl

Nieuwe Berlingo – International van of 2019

U rijdt al een Berlingo vanaf € 13.540 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 36 maanden

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroën Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo Van. De nieuwe Berlingo maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals. In september 2019 mocht de nieuwe Citroën Berlingo de prestigieuze trofee International van of the Year 2019 ontvangen.

Kies de nieuwe Citroën Berlingo die aan uw wensen voldoet

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de nieuwe Berlingo een ruime keuze aan uitvoeringen. Of u de Berlingo nu gebruikt als mobiel kantoor, vaak lange afstanden rijdt, u vaak op slecht begaanbaar terrein komt en/of regelmatig zware of grote voorwerpen vervoert, zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Berlingo. Welke uitvoering van de Berlingo u ook kiest, u bent altijd verzekerd van comfort en technologische innovaties.

Citroen Berlingo - MulderCitroen.nl
Berlingo rear vision - MulderCitroen.nl

De Nieuwe Citroën Berlingo heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

  • Extenso®-cabine: 3 zitplaatsen voorin, het gebruiksgemak van een mobiel kantoor en plaats voor extra lading voorin
  • Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip
  • Een tot 1000 kg vergroot laadvermogen, extra verlichting en sjorogen op halve hoogte tegen de zijwanden voor extra gebruiksgemak
  • Extra rijcomfort
  • Extra geluidsisolatie
  • Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen inclusief Surround Rear Vision technologie
  • 8 inch touchscreen met connectieve autoradio
  • Comfort en gebruiksgemak waarvan u elke dag profiteert.

Motoren van de nieuwste generatie

Een nieuw licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een optimaal rijcomfort en zo laag mogelijke gebruikskosten.

  • 4 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 75, BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S, BlueHDi 130 S&S, waarvan de BlueHDI 130 S&S ook beschikbaar is met de EAT8-transmissie.
  • 1 uitvoering met een benzinemotor: PureTech 110 S&S, leverbaar in de loop van 2019.

De 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom, biedt zowel bij lange als korte ritten een optimaal rijcomfort.

Nieuwe Berlingo - MulderCitroen.nl