Citroën Berlingo Electric, de revolutie op energiegebied!

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE – de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat de Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Berlingo Electric - Mulderautomotive.nl
Opladen Berlingo - MulderAutomotive.nl

Opladen

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis. Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu’s niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

Tot 3,7 m³ laadvermogen

De Citroën Berlingo Electric is leverbaar in verschillende modellen en voldoet aan de behoeften van uw beroep. Door zijn constructie, expressieve grille en harmonieuze lijnen kunt u het voertuig naar eigen wens inrichten. Zo is de Berlingo Electric leverbaar in twee verschillende lengtes: Berlingo (laadvolume tot 3,3 m3) en Berlingo XL (tot 3,7 m3). De Citroën Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf versie L1. De maximale laadcapaciteit is 720 kg.

De Citroën Berlingo die op de Nederlandse markt wordt aangeboden is voorzien van een scheidingswand.

Laadruimte Berlingo Electric - MulderAutomotive.nl
Berlingo Electric - Mulderautomotive.nl
Citroen Berlingo Electric - MulderAutomotive.nl

De Citroën Berlingo Electric is verkrijgbaar vanaf € 23.715,- (excl. BTW en BPM). Interesse in de Berlingo Electric? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.