Een unieke 100% elektrische MPV!

Ruimte in overvloed

De E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten. De E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet. Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega’s.

E-Berlingo Multispace - MulderAutomotive.nl

Elektrische aandrijving zonder compromissen


Elektrisch:
De E-Berlingo Multispace beschikt over een compacte en krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert. De twee lithium-ion-batterijpakketten met een hoge energiedichtheid hebben een capaciteit van 22,5 kWh en zijn onder de vloer geplaatst.

Actieradius: Met een gehomologeerde actieradius van 170 km* is de E-Berlingo Multispace uitstekend geschikt voor dagelijkse ritten. In Europa leggen de meeste auto’s immers zelden meer dan 100 km per dag af. De E-Berlingo is een auto van deze tijd, een auto die een unieke en zorgeloze vorm van duurzame mobiliteit biedt.

Gebruiksgemak: Om aan alle gebruikswensen te voldoen kan E-Berlingo Multispace op verschillende manieren worden opgeladen. Met normaal laden via een huishoudelijk stopcontact (stroomsterkte van 8 A of 10 A, afhankelijk van het land), of beveiligd via een Green’Up-laadpaal (tot wel 14 A), kan een leeg batterijpakket in 8,5, 12 of 15 uur (afhankelijk van de stroomsterkte) volledig worden opgeladen.

Snelladen: Optioneel kan de E-Berlingo via een wallbox of een speciaal laadpunt snel worden opgeladen. Zo beschikt u in 15 minuten over een actieradius van 50% en in 30 minuten over een actieradius van 80%.

E-Berlingo Multispace - MulderAutomotive.nl

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

App E-Berlingo - MulderAutomotive.nl

Voorgeprogrammeerde temperatuurregeling

De E-Berlingo beschikt over een voorgeprogrammeerde temperatuurregeling, een handig systeem waarmee u via uw met internet verbonden smartphone of pc het interieur van uw auto al voor de rit kunt laten verwarmen of afkoelen. Met deze nieuwe functie kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur in het interieur altijd aangenaam is op het moment dat u wilt vertrekken.

De functie is beschikbaar via uw MyCitroën-app. Via deze app kunt u ook zien hoe ver de tractiebatterij van uw auto is opgeladen. De verwarming en airconditioning kunnen gelijktijdig of afzonderlijk van elkaar worden ingeschakeld.

Als de auto (als deze bijvoorbeeld in een ondergrondse parkeergarage staat) of de smartphone/pc zich buiten het bereik van het mobiele netwerk bevindt, kan er geen verbinding worden gemaakt met de auto. Als de verwarming en/of airconditioning wordt geprogrammeerd op het moment dat er verbinding is met de auto, wordt de programmering door de auto opgeslagen en wordt de voorgeprogrammeerde temperatuurregeling ook geactiveerd als de auto zich op het geprogrammeerde tijdstip buiten het bereik van het mobiele netwerk bevindt.

Comfort en flexibiliteit

De E-Berlingo is met zijn toonaangevende flexibiliteit dé auto voor mensen met een actieve levensstijl. Hij biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. De inhoud van alle open en afsluitbare opbergvakken in het interieur bedraagt maar liefst 78 liter.

De stoelen van de tweede zitrij kunnen als bank worden gebruikt, maar ook individueel worden afgesteld of verwijderd. Elke achterpassagier kan de stoel naar eigen voorkeur afstellen, voor een optimaal comfort.

De bagageruimte behoort qua inhoud tot de top in zijn segment:

– Tot wel 1350 liter met 5 inzittenden
– 3000 liter met de stoelen van de tweede zitrij verwijderd

Interieur E-Berlingo Multispace - MulderAutomotive.nl

Technologie

De nieuwe E-Berlingo Multispace is standaard rijk uitgerust met functies die de veiligheid, het rijplezier en het gebruiksgemak vergroten. Al deze functies zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen in het midden van het dashboard.

7” Touchscreen

De moderne E-Berlingo Multispace is te voorzien van een groot 7” kleurentouchscreen dat perfect in het midden van het dashboard is geïntegreerd en altijd goed zichtbaar en binnen handbereik is.

Apple Carplay - Mulderautomotive.nl

Navigatie

Het optionele navigatiesysteem toont ook de snelheidslimieten en geeft verkeersinformatie. Op de kaart in birdview-perspectief kan het gebied dat binnen de resterende actieradius valt worden weergegeven.

Navigatie E-Berlingo - MulderAutomotive.nl

Achteruitrijcamera

De als optie leverbare achteruitrijcamera is gekoppeld aan het grote kleurenscherm en vergemakkelijkt uw parkeermanoeuvres. Voor nog meer gemak kan de parkeerhulp achter worden uitgebreid met parkeerhulp vóór.

Achteruitrijcamera - MulderAutomotive.nl

De Citroën E-Berlingo Multispace is verkrijgbaar vanaf € 31.670,- rijklaar (incl BTW). Interesse in de E-Berlingo Multispace? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.