Citroën Financiering

Zorgeloos autorijden voor een scherp maandbedrag

Zorgeloos rijplezier heeft ook te maken met een probleemloze financiering. U koopt immers niet elke dag een auto. U neemt weloverwogen beslissingen; over het merk van de auto, het type, de kleur, accessoires en over de prijs! Omdat de aankoop een flinke investering is, is het belangrijk de financiering goed te regelen. Gezamenlijk met Citroën Finance kunnen wij aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aanbieden.

Ga aan de tafel met een van onze adviseurs voor een financiering die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden en laat u informeren over de voorwaarden van de lopende acties.

Momenteel hebben wij de volgende acties:

Koopt u voor 30 september 2019 een nieuwe Citroën? Dan kunt u uw Citroën al financieren vanaf 1,9% rente, mogelijk tot 60 maanden.

Koopt u voor 30 september 2019 een Citroën Select Occasion? Dan profiteert u van een lage rente vanaf 2,9%!

Of betaal bij uw nieuwe Citroën of occasion 50% van de aanschafprijs direct en de overige 50% tegen slechts 5,9% rente tot 18 maanden.

Citroën Financiering wordt aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door PSA Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Meer informatie aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.