De nieuwe 100% elektrische Citroën ë-C4

Elektrisch rijden met Mulder Citroën

Citroën maakt al 100 jaar auto’s voor een groot publiek bereikbaar en daar zal ook in de toekomst niets aan veranderen

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de elektrische modellen van Citroën. Met diverse elektrische personenwagens en bedrijfswagens biedt Citroën oplossingen op maat voor de mobiliteit in en om de stad. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen… Met deze toonbeelden van technologisch vernuft wordt voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord gegeven op de uitdagingen van morgen!

Nieuwe Citroën ë-C4

Citroën ë-C4 – 100% ëlectric staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Nieuwe Citroën ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

De bestelauto van het jaar 2020 gaat elektrisch. De Citroën ë-Jumpy – 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals.

wk2920_citroen_jumper_rood_551x308.355954

Citroën ë-Jumper

De Citroën ë-Jumper kan het allemaal. 100% ëlektrisch, geen compromissen. De ideale bedrijfsauto voor gebruik in zowel de binnenstad als in woonwijken.

Elektrisch rijden met Citroën: wat zijn de voordelen?

Een volledig elektrische aandrijving

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius vanaf 300 km (afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto’s van Citroën geldt bovendien een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de accu.

Gemakkelijk opladen

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een openbaar laadpunt (incl. mogelijkheid tot snelladen) of thuis op een normaal 230V-stopcontact worden opgeladen. Bovendien wordt de accu onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen bewegingsenergie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

Auto’s met een stijlvol design

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto’s, van personenwagens tot bedrijfswagens. Laat u verrassen door het gemak van elektrisch rijden en het comfort van een Citroën.

Ook de laadpaal regelt u via ons

Het aanbod producten en diensten van Mulder sluit altijd nauw aan op de klantbehoefte, ook op die van elektrische en hybride rijders. In samenwerking met Mobilitics biedt Mulder daarom de mogelijkheid aan om ook laadpalen te kopen. Doordat wij verschillende type laadpalen aanbieden is er altijd een oplossing voor uw situatie. Zo kunnen wij u voorzien van laadoplossingen thuis, op het werk of op openbare parkeerplaatsen

Ontdek hoeveel tijd er nodig is voor het opladen van uw auto, afhankelijk van uw elektrische installatie

Even pauze, een kop koffie en uw auto is alweer voor 80% opgeladen

Er worden steeds meer laadoplossingen voor een elektrische auto toegevoegd in Nederland. Tankstations langs de snelwegen beschikken steeds vaker over een snellaadstation, dus kunt u wanneer u maar wilt met een gerust hart een weekendje weg met uw elektrische auto. Verschillende bedrijven, zoals Fastned, Ionity en Allego, hebben in 2020 al een uitgebreid netwerk van laadstations langs de Europese snelwegen.

Wanneer u een langere rit gaat maken met uw elektrische auto, is het bij het bepalen van de route belangrijk om rekening te houden met de oplaadmogelijkheden onderweg. De Trip Planner van de app Free2Move Services doet dit voor u.

* Snellaadstations (met een vermogen van meer dan 43 kW) zijn alleen compatibel voor 100% elektrische auto’s.

De 10 servicebeloften voor uw elektrische Citroën

1. 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

Mits het voertuig in onderhoud is bij de merkdealer.

2. Citroën Assistance Pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

3. e-Expert Center

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

4. e-Service

Alle onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen gedurende 6 jaar of 180.000 km*

5. Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven

6. Mobiliteitsoplossing

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

7. Productverbeteringen

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

8. Uw auto wordt bijgeladen

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

9. Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

10. Uw auto gewassen na ieder bezoek voor onderhoud

Uw auto wordt na ieder bezoek aan onze werkplaats gewassen.

* niet van toepassing op leasecontracten en op hybrideauto’s.

LED koplampen nieuwe ë-C4

Tips om de accu van uw auto in goede conditie te houden

Normaal laden en snelladen

U kunt uw auto probleemloos elke dag opladen of een tijdje niet gebruiken zonder dat u hem oplaadt, maar wij raden u aan de auto in elk geval één keer per maand op te laden.

Het regelsysteem van de accu wordt elektronisch aangestuurd en gebruikt zeer weinig energie. Als de accu vaak via de snellaadmethode wordt geladen, is het raadzaam de accu elke twee weken via de normale laadmethode volledig te laden.

Met welke stroomsoort moet uw auto worden opgeladen?

Als u thuis de beschikking hebt over enkelfase- of driefasestroom, kunt u uw auto probleemloos opladen.

Als uw auto is voorzien van een ingebouwde driefaselader, wordt uw auto dankzij de krachtigere driefasestroom sneller opgeladen.

Rijd milieubewust

Houd een soepele rijstijl aan

Door een soepele rijstijl aan te houden voorkomt u een te hoog energieverbruik. Anticipeer op het remmen en snelheid minderen en trek zoveel mogelijk rustig op. Matig op de snelweg uw snelheid om een snelle afname van de actieradius van uw auto te voorkomen.

Gebruik de brake-modus

Rem als het even kan af op de motor in plaats van met het rempedaal. Met de energie die hierbij wordt teruggewonnen, wordt de accu van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto bijgeladen.

Breng het interieur van uw auto alvast op een aangename temperatuur

Maak gebruik van de laadtijd om het interieur van uw auto op een aangename temperatuur te brengen zonder dat dit ten koste gaat van de actieradius. Op die manier beperkt u het energieverbruik van de airconditioning en de verwarming tijdens het rijden.

Controleer uw banden

Behalve voor uw veiligheid is het ook voor het energieverbruik van uw auto belangrijk dat de banden in goede staat zijn en de juiste spanning hebben.

Factoren die invloed hebben op de actieradius van een elektrische auto

De belading van de auto

Uw rijstijl en de rijsnelheid

De rijomstandigheden

Verwarming en airconditioning