Nieuws

Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is expressiever en zet een stap voorwaarts op het gebied van elegantie en kwalitatieve uitstraling. Dat komt vooral tot uiting in de vernieuwde voorzijde.

Subsidie op elektrische auto’s

Kopers van nieuwe elektrische auto’s kunnen een subsidie van €3.350,- voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. Voor gebruikte auto’s is de subsidie €2.000.

Amegazine

Deze week valt bij 180.000 huishoudens in de regio het Amegazine op de mat. Een winterse editie boordevol (auto)nieuws met onder meer een artikel over ons 45-jarig bestaan.

45 jaar Mulder: een jubileum om trots op te zijn

In de afgelopen 45 jaar is er bij Mulder Automotive veel gebeurd, eigenlijk te veel om op te noemen. Toch willen wij u de belangrijkste en meest bijzondere momenten niet onthouden.

Citroën maakt de prijzen bekend van de nieuwe C5 X

Citroën schrijft COMFORT ook voor de C5 X met hoofdletters en dat illustreren het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Ontdek de vanafprijzen!

Citroën opent de orderboeken voor de ë-Berlingo VAN

Citroën opent de orderboeken van de volledig elektrische ë-Berlingo Van. Met een actieradius van 275 km voor de 50 kWh-batterij, staat de ë-Berlingo Van garant voor een ontspannen werkdag.

Het tekort aan chips veroorzaakt lange levertijden

Wereldwijd worden autodealers vanwege het grote tekort aan chips geconfronteerd met lange levertijden van nieuw te bestellen personenauto’s en bedrijfswagens.

Volledig elektrische Citroën ë-Berlingo nu te bestellen

De volledig elektrische Citroën ë-Berlingo is te bestellen voor prijzen vanaf € 37.850 en staat vanaf het vierde kwartaal van 2021 bij ons in de showroom.

Mulder neemt Visscher PGH Autogroep in Gorinchem over

Mulder heeft per 3 mei 2021 een overeenkomst bereikt over de overname van de dealerbedrijven van Hyundai, Peugeot en Citroën van Visscher PGH Autogroep in Gorinchem.

De Nieuwe Citroën C5 X

Citroën presenteert de nieuwe C5 X. De C5 X overtreft alle verwachtingen in deze klasse. De marktintroductie van de C5 X vindt plaats in de tweede helft van 2021.