Nieuws

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Citroën – 100 jaar Durf en Innovatie

100 jaar Citroën – Creativiteit, technologie en lef. Hiermee begint André Citroën in 1919 met het avontuur van zijn automerk. Op 11 april 2019 verschenen de eerste advertenties van de Citroën 10HP Type A.

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Mulder Citroën wint goud!

TEAM MULDER CITROËN WINT GOUD! In 2018 heeft Mulder binnen het Nederlandse dealernetwerk van Citroën de allerhoogste score behaald op het gebied van klanttevredenheid.

C5 Aircross Hybrid

Wereldpremière: New Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept zal getoond worden tijdens de Parijs Motorshow 2018 (4-14 oktober). Lees snel verder.

Citroën Berlingo – International Van Of The Year 2019

Een prachtige start voor Nieuwe Citroën Berlingo Van, die woensdag 19 september op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover is onderscheiden met de felbegeerde titel “International Van of the Year 2019”.