Nieuws

Wereldpremière van de nieuwe C4 en ë-C4

In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief voort met de Nieuwe Citroën ë-C4 – 100 % Ëlectric en de Nieuwe Citroën C4: waardige opvolgers in de lijn van gedurfde Citroën berlines.

Remco van Haren stapt over naar Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Remco van Haren bij autodealer Mulder in Dordrecht begonnen als manager van de verkoopafdeling. En dat tot groot genoegen van Tijmen Griffioen, directeur bij Mulder.

Subsidie op elektrische auto’s

Kopers van nieuwe elektrische auto’s kunnen vanaf 1 juli 2020 een subsidie van €4.000 voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. Voor gebruikte auto’s is de subsidie €2.000.

Nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4

Een nieuwe generatie Citroën is onderweg. De nieuwe C4, ook als 100% elektrische Ë-C4! Onthulling nieuwe Citroën ë-C4 op 30 juni, verkoopstart in tweede helft 2020.

Citroën C5 Aircross SUV 130pk PureTech volautomaat

Wij hebben een belangrijk nieuwtje voor u, namelijk dat de Citroën C5 Aircross SUV met driecilinder PureTech benzinemotor en 8-traps automaat bij ons is gearriveerd.

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

Mulder steunt Mercy Ships Holland

Mulder draagt internationale medische hulporganisatie Mercy Ships een warm hart toe en heeft meegedaan aan de geweldige sponsor/inzamelingsactie “het lekkerste wereldrecord”.

Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken.

Citroën Jumpy Bestelauto van het Jaar 2020

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de succesvolle Citroën.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is Citroëns eerste plug-in hybride auto. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met het doel om in 2025 een 100% geëlektrificeerde range te hebben.