Nieuws

Citroën Business Days: de beste deals voor bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Citroën zijn tijdens de Citroën Business Days tot en met 30 november 2020 extra aantrekkelijk dankzij de mogelijkheid van 60 maanden 0% rente op Financial Lease.

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

Nieuwe Citroën ë-Jumper

Citroën continueert het elektrische offensief met de nieuwe en volledig elektrische ë-Jumper en hiermee de derde volledig elektrische bedrijfswagen van Citroën.

Prijzen nieuwe C4 en ë-C4

Citroën maakt de prijzen van de nieuwe C4 en 100% elektrische ë-C4 bekend. Deze nieuwe modellen zijn per direct te bestellen en de levering start in januari 2021.

Citroën ë-Jumpy

Nieuwe Citroën ë-Jumpy nu te bestellen

De prijzen voor de nieuwe ë-Jumpy zijn bekend. De 100% elektrische bedrijfswagen is vanaf de marktintroductie beschikbaar met keuze uit twee lengtevarianten, twee batterijopties en diverse uitvoeringen.

Remco van Haren stapt over naar Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Remco van Haren bij autodealer Mulder in Dordrecht begonnen als manager van de verkoopafdeling. En dat tot groot genoegen van Tijmen Griffioen, directeur bij Mulder.

Subsidie op elektrische auto’s

Kopers van nieuwe elektrische auto’s kunnen vanaf 1 juli 2020 een subsidie van €4.000 voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. Voor gebruikte auto’s is de subsidie €2.000.

Nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4

Een nieuwe generatie Citroën is onderweg. De nieuwe C4, ook als 100% elektrische Ë-C4! Onthulling nieuwe Citroën ë-C4 op 30 juni, verkoopstart in tweede helft 2020.

Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken.

Citroën Jumpy Bestelauto van het Jaar 2020

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de succesvolle Citroën.