Nieuws

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

Mulder steunt Mercy Ships Holland

Mulder draagt internationale medische hulporganisatie Mercy Ships een warm hart toe en heeft meegedaan aan de geweldige sponsor/inzamelingsactie “het lekkerste wereldrecord”.

Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken.

Citroën Jumpy Bestelauto van het Jaar 2020

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de succesvolle Citroën.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is Citroëns eerste plug-in hybride auto. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met het doel om in 2025 een 100% geëlektrificeerde range te hebben.

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Citroën – 100 jaar Durf en Innovatie

100 jaar Citroën – Creativiteit, technologie en lef. Hiermee begint André Citroën in 1919 met het avontuur van zijn automerk. Op 11 april 2019 verschenen de eerste advertenties van de Citroën 10HP Type A.

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Mulder Citroën wint goud!

Team Mulder wint GOUD! In 2018 heeft Mulder binnen het Nederlandse dealernetwerk van Citroën de allerhoogste score behaald op het gebied van klanttevredenheid.

Citroën Berlingo – International Van Of The Year 2019

Een prachtige start voor Nieuwe Citroën Berlingo Van, die woensdag 19 september op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover is onderscheiden met de felbegeerde titel “International Van of the Year 2019”.