Nieuws

Citroën – 100 jaar Durf en Innovatie

100 jaar Citroën – Creativiteit, technologie en lef. Hiermee begint André Citroën in 1919 met het avontuur van zijn automerk. Op 11 april 2019 verschenen de eerste advertenties van de Citroën 10HP Type A.

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Mulder Citroën wint goud!

TEAM MULDER CITROËN WINT GOUD!
In 2018 heeft Mulder Citroën binnen het Nederlandse dealernetwerk de hoogste score behaald op het gebied van klantentevredenheid.

C5 Aircross Hybrid

Wereldpremière: New Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept zal getoond worden tijdens de Parijs Motorshow 2018 (4-14 oktober). Lees snel verder.

Citroën Berlingo – International Van Of The Year 2019

Een prachtige start voor Nieuwe Citroën Berlingo Van, die woensdag 19 september op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover is onderscheiden met de felbegeerde titel “International Van of the Year 2019”.

Mulder bouwt aan de toekomst - MulderAutomotive.nl

Mulder bouwt verder aan de toekomst

Mulder Peugeot en Citroën bouwt verder aan de toekomst; de vestiging in Sliedrecht is begin dit jaar uitgebreid met bedrijfswagenactiviteiten en de vestiging Alblasserdam gaat verbouwd worden!

Mulder opent unieke Pop-Up Store in binnenstad Dordrecht

Mulder opent unieke Pop-Up Store in de binnenstad van Dordrecht. Van 9 t/m 30 december bent u van harte welkom in onze Pop-Up Store in het stadshart van Dordrecht!