Nieuws

C5 Aircross Hybrid

Wereldpremière: New Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept zal getoond worden tijdens de Parijs Motorshow 2018 (4-14 oktober). Lees snel verder.

Citroën Berlingo – International Van Of The Year 2019

Een prachtige start voor Nieuwe Citroën Berlingo Van, die woensdag 19 september op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover is onderscheiden met de felbegeerde titel “International Van of the Year 2019”.

NIEUWS C4 CACTUS - MulderAutomotive.nl

De nieuwe C4 Cactus is er!

De nieuwe Citroën C4 Cactus is gearriveerd bij Mulder Citroën! De sprekende Citroën C4 Cactus heeft een flinke facelift ondergaan. Kom langs en ervaar deze fantastische nieuwkomer!

Citroen C3 Elle - MulderAutomotive.nl

Citroën C3 ELLE – Limited Edition

De Citroën C3 ELLE, slechts 33 exemplaren in Nederland!
En wij hebben er één in onze showroom in Dordrecht. Lees snel verder over deze unieke, gelimiteerde, eenmalige uitgave van de Citroën C3.

Mulder bouwt aan de toekomst - MulderAutomotive.nl

Mulder bouwt verder aan de toekomst

Mulder Peugeot en Citroën bouwt verder aan de toekomst; de vestiging in Sliedrecht is begin dit jaar uitgebreid met bedrijfswagenactiviteiten en de vestiging Alblasserdam gaat verbouwd worden!

De nieuwe Citroën Berlingo - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Citroën Berlingo: Praktischer en comfortabeler

Afgelopen week is de Nieuwe Citroën Berlingo onthuld! Uitgebreid kennismaken is pas mogelijk na de wereldpremière op de Autobeurs van Genève begin Maart. Wat weten wij al wel?

NIEUWS C4 CACTUS - MulderAutomotive.nl

Nieuwe Citroën C4 Cactus

Nu in onze showrooms; de Nieuwe Citroën C4 Cactus! De ultracomfortabele hatchback met oa maar liefst 12 rijhulpsystemen en
een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions!

Mulder opent unieke Pop-Up Store in binnenstad Dordrecht

Mulder opent unieke Pop-Up Store in de binnenstad van Dordrecht. Van 9 t/m 30 december bent u van harte welkom in onze Pop-Up Store in het stadshart van Dordrecht!

Mulder investeert in de zakelijke markt

Mulder Autobedrijf investeert in de zakelijke markt – Om de zakelijke markt nog beter van dienst te zijn gaat Mulder investeren door haar team verder uit te breiden.

Nu in de showrooms C3 Aircross - MulderAutomotive.nl

Citroën C3 Aircross

De Nieuwe Citroën C3 Aircross staat nu in onze showrooms! Stoer, robuust en voorzien van alle gemakken. Rijcomfort, maar liefst 12 rijhulpsystemen, connectiviteit en nog veel meer!