Citroën zet een grote stap in de wereld van betaalbare en comfortabele elektrische mobiliteit met de volledig nieuwe Citroën ë-C3. Deze compacte SUV voor het B-segment is niet alleen indrukwekkend comfortabel en ruim, maar biedt ook private leasetarieven die bijna gelijk zijn aan die van de huidige C3 benzinevariant. Vanaf slechts € 359 per maand* (of zelfs € 298 inclusief SEPP-subsidie) kun je genieten van een royale standaarduitrusting en een actieradius tot 320 kilometer (WLTP).

De ë-C3, die in december in Nederland te bewonderen is en nu al online te reserveren via Citroën.nl, markeert het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit. Ontworpen met de missie om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken, biedt deze SUV een zorgeloze ervaring met zijn efficiënte batterij, korte laadtijden en geavanceerde comfortvoorzieningen.

Het comfortniveau van de ë-C3 wordt naar nieuwe hoogten getild dankzij de veelgeprezen Citroën Advanced Comfort®-vering en stoelen. Dit, samen met het karaktervolle design en ruime interieur, maakt de ë-C3 tot de comfortabelste auto in zijn klasse. De nieuwe designtaal van Citroën, belichaamd door het ovale chevron-logo, en de hogere zitpositie zorgen voor een verbeterde toegankelijkheid en zicht naar buiten.

Ontdek meer over de nieuwe ë-C3 

Citroën heeft zich gericht op eenvoud en transparantie in het productgamma, waardoor de ë-C3 bereikbaar is voor een breed publiek. Met een consumentenprijs vanaf € 24.290 (incl. belasting en afleverkosten) en private leasetarieven vanaf € 359 per maand*, maakt Citroën elektrisch rijden voor velen mogelijk. Bovendien komen particulieren in aanmerking voor de SEPP-subsidie, waarmee het leasetarief kan dalen tot € 298 per maand.

Kies voor de ë-C3 YOU met standaard LED-koplampen, Citroën Advanced Comfort®-vering, Active Safety Brake, Citroën Head-Up Display-systeem, ‘My Citroen Play with Smartphone Station’ voor infotainment, parkeersensoren achter, cruise control, airconditioning en zes airbags. Voor extra luxe biedt de ë-C3 MAX functies zoals 17-inch lichtmetalen wielen, een 10,25-inch touchscreen, Citroën Advanced Comfort®-stoelen, LED-achterlichten, automatische airconditioning, 3D-navigatie, een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera.

Kortom, de Citroën ë-C3 is de ideale keuze voor wie comfortabel, betaalbaar en elektrisch wil rijden. Reserveer nu en maak je klaar voor een nieuw tijdperk van mobiliteit!

Ontdek meer over de nieuwe ë-C3