Citroën's Vernieuwde Bedrijfswagens: Berlingo Van, Jumpy en Jumper

Citroën, een bekend merk in de autowereld, heeft onlangs zijn nieuwe identiteit en logo's onthuld op enkele van zijn populaire bedrijfswagens. De vernieuwde Berlingo Van, Jumpy en Jumper hebben niet alleen een frisse uitstraling gekregen, maar ook tal van verbeteringen om aan de groeiende behoeften van professionals te voldoen. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze indrukwekkende bedrijfswagens.

Citroën bedrijfwagens
Citroën elektrische bedrijfswagens

De Nieuwe Citroën Berlingo Van

De Berlingo Van, een alom gewaardeerde bedrijfswagen, heeft een geheel nieuw uiterlijk gekregen om de nieuwe merkidentiteit van Citroën te weerspiegelen. Het exterieur is hoekiger met een nieuwe grille, voorbumper en koplampen. Het interieur is opnieuw ontworpen voor een betere ergonomie en afwerking. Het dashboard heeft een gloednieuw 10-inch HD-touchscreen. Het biedt ook de optie van Citroën's geavanceerde comfortstoelen, perfect voor lange werkdagen.

De Berlingo Van is uitgerust met moderne infotainmentsystemen, waaronder My Citroën Play en My Citroën Drive Plus. Deze systemen ondersteunen draadloze smartphone-integratie en een achteruitrijcamera. Rijhulpsystemen zoals Dynamic Surround Vision, parkeerhulp, en Highway Driver Assist maken het rijden gemakkelijker en veiliger.

Wat de aandrijving betreft, biedt de Berlingo Van keuze uit benzine- en dieselopties, evenals een 100% elektrische variant (de ë-Berlingo Van). Deze elektrische variant heeft een indrukwekkende actieradius van maximaal 330 km, wat een toename van 20% betekent ten opzichte van het vorige model. Er zijn ook verschillende carrosserievarianten beschikbaar om aan de behoeften van professionals te voldoen.

De Nieuwe Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is een veelzijdige bedrijfswagen met compacte afmetingen en indrukwekkende prestaties. Het nieuwe ontwerp omvat een aangepaste voorbumper, nieuwe LED-koplampen en een geïntegreerde grille met het nieuwe Citroën-logo. Het interieur is zowel elegant als praktisch, met nieuwe opbergmogelijkheden en een centraal 10-inch HD-touchscreen.

Het infotainmentsysteem van de Jumpy biedt uitgebreide connectiviteitsopties, inclusief draadloze smartphone-integratie en 3D-navigatie. Rijhulpsystemen zoals vermoeidheidsdetectie, verkeersbordherkenning en Lane Keeping Assist dragen bij aan de veiligheid van de bestuurder. De Jumpy biedt keuze uit verschillende motoren, waaronder BlueHDi-dieselopties en een waterstofvariant. Voor diegenen die elektrische mobiliteit verkiezen, is er ook een ë-Jumpy, met een verbeterde actieradius.

De Nieuwe Citroën Jumper

De Citroën Jumper is een robuuste bedrijfswagen met een laadvermogen tot 2 ton. Het nieuwe ontwerp omvat een herziene voorzijde met geïntegreerde LED-koplampen en een digitale achteruitkijkspiegel. Het interieur biedt opties voor digitaal instrumentarium en draadloos opladen voor smartphones.

De Jumper is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder vermoeidheidsdetectie, Lane Keeping Assist en een Drive Assist Pack dat adaptieve cruisecontrol en autonoom rijden ondersteunt. De nieuwe motoren, waaronder een BlueHDi-diesel en een 100% elektrische ë-Jumper, bieden krachtige prestaties en efficiëntie.

De vernieuwde Citroën bedrijfswagens zijn klaar om professionals te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar een compacte bestelwagen, een veelzijdige bedrijfswagen, of een robuuste vrachtwagen, Citroën heeft voor elk wat wils. Met hun nieuwe ontwerpen, geavanceerde technologie en diverse aandrijfopties.

Houd mij op de hoogte omtrent de nieuwe Citroën Bedrijfswagens