Elektrisch Rijden Evolueert

Ontdek de Nieuwe Citroën ë-Berlingo

Citroën neemt de elektrische revolutie een stap verder met de onthulling van de vernieuwde ë-Berlingo. Als elektrische variant van de geliefde Berlingo behoudt dit model zijn praktische eigenschappen en voegt daar een reeks verbeteringen aan toe, zowel in design als functionaliteit.

Fris Design en Geavanceerde Technologie

De ë-Berlingo wordt geïntroduceerd met een vernieuwde voorzijde, inclusief het gloednieuwe Citroën-logo, wat de elektrische toekomst van het merk symboliseert. Het interieur krijgt een upgrade met een nieuw dashboard, stuurwiel en beschikbare kleuropties. De esthetische vernieuwing wordt aangevuld met geavanceerde technologieën, waaronder een 10-inch HD-touchscreen, draadloze connectiviteit via Apple CarPlay / Android Auto en een draadloze smartphone-oplader.

Geavanceerd en Comfortabel Rijden

Met maar liefst achttien rijassistentietechnologieën tilt de ë-Berlingo het begrip van geavanceerd rijden naar nieuwe hoogten. Het Head-Up Display, Adaptive Cruise Control, en de elektrische parkeerrem zijn slechts enkele voorbeelden van de innovaties die zorgen voor een veilige en comfortabele rijervaring. De unieke Citroën Advanced Comfort®-stoelen, speciaal ontworpen voor zijdelingse steun en elegantie, tillen het comfort naar een hoger niveau.

Praktisch en Flexibel

De vernieuwde ë-Berlingo behoudt zijn kenmerkende veelzijdigheid. Verkrijgbaar in twee lengtevarianten, M en XL, biedt het model optioneel zeven zitplaatsen. De bagageruimte varieert van 775 liter tot maar liefst 4.000 liter, perfect voor alles, van dagelijkse boodschappen tot avontuurlijke roadtrips. Het Modutop®-dak en het panoramische glazen dak voegen een vleugje luxe toe aan het praktische design.

Houd mij op de hoogte

 

 

Duurzame Mobiliteit met Verbeterde Actieradius

De ë-Berlingo onderscheidt zich met een geoptimaliseerd rijbereik tot 320 kilometer (WLTP). De elektromotor van 100 kW, gevoed door een nieuwe LFP-batterij van 50 kWh, biedt krachtige prestaties. Het regeneratieve remsysteem en de drie rijmodi - Eco, Power en Normal - stellen de bestuurder in staat de rijervaring aan te passen aan hun behoeften.

Slimme Reisplanning met ë-ROUTES

De toevoeging van de ë-ROUTES-functie maakt de ë-Berlingo een echte persoonlijke reisassistent. Deze app past de route in realtime aan op basis van verkeersomstandigheden, houdt rekening met laadpunten en controleert het laadniveau van de auto, waardoor elke reis efficiënter wordt.

Beschikbaarheid en Introductieprijs

De vernieuwde ë-Berlingo komt beschikbaar in vijf stijlvolle kleuren en start zijn verkoop in het voorjaar van 2024. Met een aantrekkelijke introductieprijs vanaf €37.940 maakt Citroën elektrisch rijden nog toegankelijker. Maak je klaar om de wegen te veroveren met de duurzame en veelzijdige ë-Berlingo! 

Houd mij op de hoogte

 

Blijf op de hoogte omtrent de nieuwste Citroën modellen!

Blijf op de hoogte omtrent de nieuwe Citroën modellen