Citroën

Nieuwe Citroën ë-Jumper

Volledig elektrisch en 17 M³ laadinhoud

 • Citroën continueert het elektrische offensief met de nieuwe en volledig elektrische ë-Jumper.
 • Derde volledig elektrische bedrijfswagen en zesde elektrische model van Citroën in 2020, na de Ami, C5 Aircross SUV Hybrid, nieuwe ë-C4, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer.
 • Vanaf 2021 zijn alle bedrijfswagens van Citroën leverbaar met volledig elektrische aandrijving: na de ë-Jumpy en ë-Jumper volgt de ë-Berlingo.
 • De nieuwe ë-Jumper volledig naar wens te configureren
 • Deze elektrische versie, ‘Inspirëd by Pro’,zal de prestaties van de Citroën Jumper versterken, van wie het marktaandeel in Europa tussen 2016 en eind 2019 met 1,5 punten is gegroeid, dankzij de upsellingstrategie.
 • De nieuwe ë-Jumper zal tegen het einde van het jaar in het Citroën-netwerk arriveren.

Wilt u op de hoogte blijven van de Ë-Jumper

Bekijk alle Citroën bedrijfswagens

carousel mobile citroen
Citroen bus

100% Elektrische voordelen voor professionals

De nieuwe Citroën ë-Jumper biedt alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor, een actieradius tot 340 km en de mogelijkheid om de batterij in 1 uur tot 80% op te laden (d.m.v. een snellader). Citroën heeft als doel om het gehele gamma tegen 2025 te elektrificeren. Vanaf 2021 zullen alle lichte bedrijfswagens worden uitgebreid met een 100% elektrische versie. In een tijd van toenemende verstedelijking vormt de toegang tot stadscentra en hun nul-emissiezones een grote uitdaging voor zakelijke gebruikers.

Citroën ë-Jumper: 100% elektrische bedrijfsauto

Twee verschillende batterijpakketten, waarmee de ë-Jumper de beste is in zijn segment met het krachtigste batterijpakket:

 • 200 km* (WLTP) – verkrijgbaar op lengtevarianten L1 en L2 (Gesloten Bestel varianten) – 37 kWh lithium-ion batterij.
 • 340 km* (WLTP) – verkrijgbaar op L3 en L4 (Gesloten Bestel, Chassis Cabine varianten, waaronder ook Chassis Dubbele Cabine varianten en Plancher Cabine varianten) – 70 kWh batterij.
  * voorlopige gegevens onder voorbehoud van certificering. De batterij, gemonteerd door onze partner BEDEO, heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van de capaciteit.

Laadmogelijkheden

 • Privé of openbaar laden met een Wallbox-laadunit (3,7 tot 22 kW) die een type 3-kabel vereist (meegeleverd met het voertuig).
 • Snelladen bij openbare snellaadstations tot 50 kW met een type 4-kabel die aan het laadstation is bevestigd, waardoor de beide batterijvarianten in 1 uur tot 80% kunnen worden opgeladen. De Citroën ë-Jumper wordt geleverd met een 8 meter lange type 3 laadkabel die tot 22 kW kan gaan.

Citroën ë-Jumper: De kwaliteiten van de volledig elektrische Jumper

De nieuwe Citroën ë-Jumper biedt alle voordelen van de versie met een verbrandingsmotor op het gebied van karakter, afmetingen, nuttig volume en laadvermogen. De overstap van deze bestelwagen naar volledig elektrische aandrijving zorgt voor vrijheid om gebieden met milieuzones te betreden, terwijl er meer tijd beschikbaar is tussen de laadsessies. Het verhoogt ook het comfort, vooral dankzij de verfijnde rijeigenschappen en stilte, terwijl het helpt om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De hoogwaardige constructie is vergelijkbaar met die van de Jumper en biedt een praktische uitrusting voor zakelijke gebruikers.

Wilt u op de hoogte blijven van de Ë-Jumper

Bekijk alle citroën bedrijfswagens