Citroen spacetourer e

Nieuwe Citroen E-Jumpy nu te bestellen

Bestelauto van het jaar gaat elektrisch

De prijzen voor de nieuwe ë-Jumpy zijn bekend. De 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen is vanaf de marktintroductie beschikbaar met keuze uit twee lengtevarianten, twee batterijopties en diverse uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 29.300,- excl.BTW/BPM.

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is in eerste instantie leverbaar in de lengtevarianten M en XL van respectievelijk 4,95 en 5,30 meter lang. Beide versies zijn beschikbaar met een 50 kW of 75 kWh batterij, goed voor een actieradius van 230 of 330 km (WLTP). De XL is tevens beschikbaar met een dubbele cabine. De kortere XS-variant (4,6 meter en alleen met 50 kWh batterij) en de Plancher Cabine volgen begin 2021.

De elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen die is uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2020’. Met een laadvermogen tot 1.275 kg bevindt de ë-Jumpy zich in het hart van het segment, terwijl het trekgewicht tot 1 ton voor alle versies zelfs best-in-class is. Het laadvolume varieert van 4,6 tot 6,6 m³ en tussen de wielkasten is voldoende ruimte voor een Europallet. Bovendien zijn de meeste versies van de ë-Jumpy 1,90 meter hoog, zodat die in tegenstelling tot veel concurrenten probleemloos in (ondergrondse) parkeergarages kunnen komen.

citroen jumpy
citroen e jumpy

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is per direct te bestellen. De prijzen beginnen bij € 29.300,- excl. BTW/BPM voor de Control-uitvoering in de lengtevariant M met 50 kWh batterij. Dezelfde versie met 75 kWh batterij is er vanaf € 36.700,- excl. BTW/BPM. Later volgen meerdere varianten. Eind 2020 verschijnt tevens de 100% elektrische versie van de Jumper en in 2021 de elektrische Berlingo Van. Dat betekent dat vanaf 2021 alle lichte bedrijfswagens van Citroën worden aangeboden met elektrische aandrijving, naast de versies met efficiënte brandstofmotoren.

Milieu Investeringsaftrek (MIA)

MIA is een eenmalige subsidie voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Hiermee kunt u fiscaal voordelig investeren op bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen. Voor een elektrische bestelauto geldt dat ondernemers 36% MIA subsidie kunnen claimen. Wij zijn ervan overtuigd dat hiermee elektrisch rijden voor vele ondernemers een stuk aantrekkelijker wordt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over.

Mia van mil