Citroen C5 Aircross - MulderAutomotive.nl

C5 Aircross SUV – Finalist Auto van het Jaar 2019

U rijdt al een C5 Aircross SUV Live vanaf € 32.790 rijklaar of private lease vanaf € 499 pm

EEN UITERST COMFORTABELE EN FLEXIBELE SUV MET EEN UNIEK KARAKTER
De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV, een echte SUV, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakteristieke designelementen (Airbumps®, karakteristieke dakrelingen, bescherming van de dorpels en wielkasten) en vele personaliseringsmogelijkheden.

Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma onderscheidt de C5 Aircross SUV zich als de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats. De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van C5 Aircross de meest flexibele en ruime SUV van zijn segment. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter nieuwe maatstaven in het segment. Het is bovendien een SUV van de nieuwe generatie, met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën. Plan direct een vrijblijvende proefrit in en ervaar deze comfortabele SUV zelf.

Private Lease C5 Aircross- MulderAutomotive.nl

Ook verkrijgbaar via Private Lease

Wat is Private Lease?
Onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën voor een vast, all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

U leaset al een Citroën C5 Aircross vanaf € 499,- per maand.

NU OOK BESCHIKBAAR ALS EEN PLUG-IN HYBRIDE

De plug-in hybride versie van de Citroën C5 Aircross SUV is vanaf nu te bestellen!

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is Citroën’s eerste plug-in hybride auto en het eerste model in het Low-Emission Vehicle offensief, wat zal leiden tot het aanbieden van geëlektrificeerde versies van elk model in het assortiment tegen 2025.

Alle Citroën-auto’s zijn geïnspireerd door haar klanten, en deze nieuwe hybride versie is geen uitzondering. Het behoudt alle sterke punten van de normale verbrandingsmotor voor lange reizen, terwijl u van de voordelen van elektrisch vermogen profiteert voor dagelijkse ritten. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid behoudt het ophangingssysteem van Citroën met Progressive Hydraulic Cushions en de Advanced Comfort-stoelen, en breidt het Citroën Advanced Comfort®-programma uit door zijn stille en naadloze besturings- en rijd gemak.

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid valt op met zijn CO2-uitstoot van minder dan 39 g/km gedurende een WLTP-cyclus en kan in elektrische modus werken met snelheden tot 135 km/u met een bereik van 50 km over een WLTP-cyclus *.

laat uw auto taxeren - mulderautomotive.nl

Een greep uit ons occasion aanbod: