Citroën C3 Aircross SUV

De nieuwe generatie SUV

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren en nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, Color Packs en lichtmetalen velgen. Naast de al bekende 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen doen de van de Citroën C5 Aircross SUV bekende Advanced Comfort Seats en een nieuw 9 inch touchscreen hun intrede.

Een nog krachtiger design

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft een geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde met het nieuwe gezicht van Citroën, dat voor het eerst is toegepast op de Nieuwe Citroën C3. De verchroomde "doubles chevrons" zijn doorgetrokken in de richting van de led-koplampen die meer licht geven en de veiligheid verhogen. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft ook een nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

U rijdt al een C3 Aircross SUV vanaf € 28.500,- rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën C3 Aircross SUV occasions

Ontdek      >

Ruimte en flexibiliteit

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt volop ruimte voor alle inzittenden. De beenruimte achterin en de hoofdruimte zijn onovertroffen in zijn segment. Ook zijn flexibiliteit is ongekend, dankzij de verschuifbare en in twee afzonderlijke delen neerklapbare achterbank en de tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel die het mogelijk maakt om een laadvloer met een lengte van 2,40 m te creëren. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt bovendien over een royale bagageruimte van 410 liter die kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter. De nieuwe middenconsole is voorzien van een groot opbergvak dat voor zowel de voor- als achterpassagiers bereikbaar is en met een schuifdeksel kan worden afgesloten.

Comfort seats Citroën
Kleurcombinaties C3 Aircross SUV

70 kleurcombinaties

Voor het exterieur zijn er nog meer personalisatiemogelijkheden met 70 mogelijke combinaties, waarbij er keuze is uit 7 carrosseriekleuren, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Voor de achterste zijruiten zijn er in combinatie met de Color Packs 3 nieuwe decoraties leverbaar:

• Uitgevoerd in Orange bij het Color Pack Anodised Orange,

• in Natural White bij het Color Pack Natural White,

• Met jaloezie-effect in Chrome bij de Color Pack Shiny Black en Anodised Dark Blue.

Advanced Comfort Seats

Net als thuis

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort met de nieuwe Advanced Comfort Seats, die leverbaar zijn in combinatie met de ambiances Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey. Deze zien er niet alleen comfortabel uit, maar zitten ook heerlijk dankzij de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal. Dankzij de toevoeging van schuimmateriaal met een hoge dichtheid bieden ze ook een uitstekend ergonomisch comfort door het lichaam goed te ondersteunen, wat vooral merkbaar is bij lange ritten.

 

12 rijhulptechnologieën

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt 12 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken, zoals Grip Control met Hill Descent Assist en het head-up kleurendisplay waarop alle belangrijke rij-informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder wordt weergegeven.

Comfort seats Citroën
Citroën  C3 Aircross SUV
Interieur nieuwe C3 Aircross SUV
Nieuwe C3 Aircross SUV

 

Geïnteresseerd?