Nieuwe C3 Aircross

De nieuwe C3 Aircross is de perfecte SUV voor het hele gezin en ontworpen voor een actieve levensstijl. Deze veelzijdige auto is modulair, robuust en leverbaar met verschillende aandrijflijnen waardoor hij aan al uw verwachtingen voldoet. Maak nu kennis met de 2 nieuwste leden van de Citroën-familie: de  C3 Aircross Benzine 100 & Hybrid 136.

De meest compacte SUV met 7 zitplaatsen

Met een lengte van slechts 4.39m zet de nieuwe C3 Aircross de nieuwe standaard in het SUV-segment. Hij biedt plaats aan 7 personen en biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze innovatieve SUV is compact, wendbaar en biedt maximale flexibiliteit onder alle omstandigheden. Ontdek nu de C3 Aircross die perfect bij uw behoeften en wensen past.

U rijdt al een C3 Aircross SUV vanaf € 25.850,- rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën C3 Aircross SUV occasions

Ontdek      >

Betaalbare mobiliteit en keuze uit verschillende aandrijflijnen

Volledig in lijn met Citroën's focus op toegankelijke mobiliteit voor iedereen: de nieuwe C3 Aircross SUV is leverbaar met verschillende aandrijflijnen. U heeft de keuze uit benzine, hybride en 100% elektrische aandrijflijnen.


Hybrid 136 pk

Deze compacte, licht en betaalbare aandrijflijn is bijzonder geschikt voor een veelzijdige auto als de nieuwe C3 Aircross. De hybride motor maakt het mogelijk om tot wel 50% van de kilometers in de stad volledig elektrisch af te leggen. Zonder de noodzaak om tussentijds op te laten geniet je op die momenten van het comfort van elektrisch rijden zonder lawaai, trillingen en het comfort om zonder beperkingen milieuzones binnen te rijden. Uiteraard zorgt de hybride aandrijflijn voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.


Benzine 100 pk

Naast de hybride aandrijflijn levert Citroën de nieuwe C3 Aircross ook met een turbobenzinemotor met 75 kW/100 PK vermogen. Deze 3-cilinder Turbo S&S MT6  100pk-motor werkt naadloos samen met de handgeschakelde zesversnellingsbak.​

Citroën C-Zen lounge

De nieuwe C3 Aircross is ontworpen volgens het C-Zen loungeconcept, een combinatie van een fris en comfortabel dashboard met een Head-Up Display. De Citroën C-Zen Lounge omvat een modern, ruim en rijk uitgerust interieur, een gevoel dat wordt versterkt door het gebruik van nieuwe materialen en kleuren.

 

Citroën Advanced Comfort

Uw keuze voor een Citroën, is kiezen voor het comfort van de stoelen en het veersysteem van Citroën Advanced Comfort, waardoor u en uw passagiers onderweg nog meer rijplezier ervaren, ongeacht de wegomstandigheden.

 

Geïnteresseerd?