Citroën C3 new

Een sterke persoonlijkheid

De Citroën C3 luidt een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën. De op de concept car Cxperience geïnspireerde voorzijde geeft hem nog meer karakter en dynamiek.

Tot wel 97 combinaties voor het exterieur

7 carrosseriekleuren

Het kleurenpalet is uitgebreid met de nieuwe frisse kleuren Elixer Red en Spring Blue. Daarnaast is er keuze uit de reeds bekende kleuren Perla Nera Black, Steel Grey, Platinium Grey, Soft Sand en Polar White. 

U rijdt al een C3 YOU! vanaf € 19.460,- of €348,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën C3 occasions

Ontdek      >

4 color packs

Het Color Pack bestaat uit een set kleuraccenten. De set omvat de sierlijsten rond de mistlampen en de omlijstingen voor de Airbumps®. Naast de bestaande Color Pack Onyx Black, Opal White en Sport Red is er voor de Citroën C3 nu ook het Color Pack Emerald.

4 kleuren voor het dak

Bij de tweekleurencombinaties van de Citroën C3 kan behalve Opal White, Onyx Black en Sport Red nu ook de nieuwe trendy kleur Emerald als dakkleur worden gekozen. Hierbij worden de buitenspiegelkappen en de stickers op de achterstijlen in dezelfde kleur als het dak uitgevoerd.

3 stickerset voor het dak

Red, Emerald of Wood. Maak uw keuze uit één van de drie grafische thema's om het dak van uw Citroën C3 te personaliseren.

Connect Nav

Het intuïtief te bedienen en moderne 7 inch touchscreen van de Citroën C3, dat in het midden van het dashboard is geplaatst, biedt toegang tot het Connect-navigatiesysteem van de nieuwe generatie. Dit touchscreen kan ook via spraakherkenning worden bediend en werkt interactief met de volgende functies: navigatie, telefoon en radio. Met het Connect-navigatiesysteem beschikt u over Connected Services zoals TomTom Traffic voor verkeersinformatie in real time en een service die u onderweg met visuele waarschuwingen en geluidssignalen op de hoogte houdt van gevarenzones.

Citroën C3 navigatie
C3 motorisatie

Motoren van de nieuwste generatie

En de automatische transmissie EAT6

De Citroën C3 wordt geleverd met krachtige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie die aan de Euro 6-emissienorm voldoen:

  • De driecilinderbenzinemotoren PureTech 83 S&S BVM5 en PureTech 110 S&S BVM6
  • De dieselmotor BlueHDi 100 S&S BVM.

Voor nog meer souplesse en comfort is de Citroën C3 ook leverbaar met de automatische transmissie EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

Citroën Advanced Comfort Seats

De Citroën C3 is voorzien van de op unieke wijze vervaardigde Advanced Comfort Seats: een echte Citroën-innovatie.

Deze royale stoelen verhogen zowel het visuele comfort als het zitcomfort dankzij het gecapitonneerde effect van de bekleding en de optimale steun voor de lendenen.

Comfort seats Citroën
Citroën C3 kleurencombinaties
Citroën C3 apple carplay
Citroën c3 voorkant

 

Geïnteresseerd?