Nieuwe Citroën C4 X

Vanwege de grote vraag naar benzineversies van de volledig elektrisch aangedreven ë-C4 X biedt Citroën het model nu ook aan als C4 X met PureTech 100- en PureTech 13 met benzinemotoren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De voorzijde: onmiskenbaar Citroën

De hoge en vlak liggende motorkap valt op door de concave vormen aan beide zijden en de verchroomde chevrons strekken zich uit over de volle breedte van de carrosserie. De chevrons lopen door in de over twee niveaus verdeelde koplampen met de Citroën LED Vision-verlichtingstechnologie. Deze koplampen zorgen niet alleen voor een optimaal zicht, maar versterken ook het hightech karakter van de auto.

Rijd nu al een nieuwe C4 X vanaf € 30.875,- of Private Lease vanaf € 519,- per maand rijklaar.


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën occasions

Ontdek      >

Citroën Care

Veiligheids- en rijhulpsystemen

De nieuwe elektrische Citroën C4 X is uitgerust met de modernste rijhulpsystemen. De tot wel 20 geavanceerde rijhulpsystemen maken het rijden extra veilig en ontspannen voor de bestuurder en passagiers.

Connected services

In de nieuwe elektrische Citroën C4 X beschikt u over de nieuwste connectiviteitsmogelijkheden dankzij het intuïtief te bedienen infotainmentsysteem My Citroën Drive Plus, met een compleet pakket Connected Services. 

Citroen ë-C4 x
Citroen ë-C4 x

Elegant design, volop rijplezier

  • De nieuwe elektrische Citroën C4 X is ruim en comfortabel, met volop ruimte voor de achterpassagiers en een royale bagageruimte met een inhoud van 510 liter.
  • Het model onderscheidt zich door zijn onovertroffen comfort dankzij het unieke Citroën Advanced Comfort-programma, met onder meer Advanced Comfort Seats en de Citroën Advanced Comfort-vering.

Karakteristiek design

Het innovatieve en onderscheidende design van de nieuwe Citroën C4 X breekt met de tradities in het compacte segment. Het vormt een combinatie van het stijlvolle silhouet van een fastback met de moderne uitstraling van een SUV en het tijdloze raffinement en de binnenruimte van een vierdeurs sedan.

Houd mij op de hoogte

 

Geïnteresseerd?