Citroën C5 X hybrid

Elegantie van een sedan

Dynamiek van een stationwagon, robuustheid van een SUV

De Nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Bij deze auto wordt COMFORT met hoofdletters geschreven dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Uiteraard wordt de C5 X voorzien van de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

Hij beschikt over de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken, zoals het Extended Head-Up Display, semi-autonoom rijden en een nieuwe communicatie-interface van het 12 inch touchscreen met een natuurlijk werkende spraakherkenning.

De C5 X is te bestellen vanaf de tweede helft van 2021. Meld u aan voor het laatste nieuws over de C5 X en houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over uitvoeringen en prijzen.

U rijdt al een nieuwe C5 X vanaf € 47.650,- of Private Lease vanaf € 829,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Als een lounge ontworpen interieur

De Advanced Comfort Seats van de Nieuwe Citroën C5 X bieden een ongeëvenaard comfort dankzij het speciale gecapitonneerde effect, de vulling met hoge dichtheid en het extra dikke gestructureerde schuimmateriaal. Samen met het strak gevormde dashboard zorgen ze voor een riant interieur. De achterpassagiers beschikken over beenruimte in overvloed.

Bovendien profiteren ze van de breedte van het interieur en de royale hoofdruimte. De bagageruimte is vergelijkbaar met die van een stationwagon en heeft een inhoud van 545 liter (maximaal 1640 liter met de achterbank neergeklapt). De elektrisch bedienbare achterklep heeft een handsfree functie.

De doorlopende ruitlijn zorgt voor een zee van licht. En de gelaagde ruiten voor en achter garanderen een perfecte geluidsisolatie. De Citroën C5 X beschikt natuurlijk over de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

Citroën C5 Aircross SUV interieur
Citroën C5 X technologie

Technologie ten diensten van het comfort

De Nieuwe Citroën C5 X is ook leverbaar als Plug-in Hybrid met een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van meer dan 50 km, meer dan voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De auto kan bovendien tot een snelheid van 135 km/h volledig elektrisch rijden.

Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het dus mogelijk om de gehele week de dagelijkse ritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken.

De Citroën C5 X Plug-in Hybrid gaat dankzij de actieve Citroën Advanced Comfort®-vering qua controle en comfort nog een stapje verder. Met deze auto profiteert u van alle voordelen van het ë-comfort: een stil en trillingsvrij interieur, een soepel rijgedrag en optimaal gebruiksgemak.

Een gedurfd silhouet

De Nieuwe Citroën C5 X onderscheidt zich nadrukkelijk van zijn tamelijk conventionele concurrenten. De achterklep en de lage laaddrempel bieden gemakkelijk toegang tot de bagageruimte. De lange motorkap, de aerodynamische vorm, de hoge taillelijn en de oplopende lijn boven de achterwielen geven hem een gedistingeerd en rank uiterlijk.

Ten opzichte van een conventionele sedan heeft de Nieuwe Citroën C5 X een hogere zitpositie en 720 mm grote wielen, zaken die SUV-rijders zullen waarderen. Met zijn lengte van 4805 mm, breedte van 1865 mm, hoogte van 1485 mm en wielbasis van 2785 mm is de Nieuwe Citroën C5 X een indrukwekkende verschijning. Hij beschikt over de voor een Citroën kenmerkende V-vormige lichtsignatuur voor en achter.

Citroën C5 X

 

Geïnteresseerd?Citroën C5 X achterbank
Citroën C5 X embleem
Citroën C5 X hybrid voorzijde
Citroën C5 X comfort seats
Citroën C5 X kofferbak
Citroën C5 X