Citroën ë-Berlingo

Genieten van comfort en vrijheid

Citroën, al sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, breidt het gamma uit met een elektrische uitvoering van de Berlingo. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Elektrisch rijden zonder concessies

De Citroën ë-Berlingo heeft alle sterke punten van de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor overgenomen: binnenruimteflexibiliteit en gebruiksgemak. Voor een optimaal comfort van alle inzittenden beschikt hij over 3 onafhankelijke achterstoelen en de Modutop®. Voor ritten met familie of vrienden is de Citroën ë-Berlingo voorzien van 18 veiligheids- en rijhulpsystemen en 4 connectiviteitsoplossingen.

U rijdt al een ë-Berlingo vanaf € 41.741,- rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Citroën ë-Berlingo occasions

Ontdek      >

10 inch digitaal instrumentenpaneel

Het 10 inch digitale HD-instrumentenpaneel biedt een optimale beeldkwaliteit en een moderne en snelle weergave van alle informatie die onderweg van pas komt. U kunt de configuratie van het scherm aan uw eigen voorkeur aanpassen door naar keuze het navigatiescherm, de energiestromen of de informatie over de rijhulpsystemen op de voorgrond weer te geven.

Citroën ë-Berlingo interieur
Citroën ë-Berlingo drive mode

Automatische transmissie

Met de op de middenconsole geplaatste ë-Toggle kunt u eenvoudig de drie standen (R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit)) van de automatische transmissie selecteren. Naast deze selectiehendel vindt u twee toetsen:

  • Een toets P om de parkeerstand in te schakelen,
  • Een toets B om de Brake-modus te activeren. In deze modus wint de auto meer energie terug bij het remmen of snelheid minderen.

Royale actieradius en lage kosten

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo beschikt over twee functies die dagelijks van pas komen:

  • Het geprogrammeerd laden, zodat het accupakket tijdens de goedkopere daluren kan worden opgeladen,
  • De voorverwarming/-koeling waarmee het interieur voor vertrek op een aangename temperatuur wordt gebracht als de auto op een laadpunt of het lichtnet is aangesloten. U kunt dan comfortabel instappen! De energie die hiervoor nodig is wordt bovendien door het elektriciteitsnet geleverd en gaat dus niet ten koste van de actieradius van de auto.
Citroën ë-Berlingo laden
Citroën ë-Berlingo


Een actieradius die u alle vrijheid biedt

De Citroën ë-Berlingo profiteert van het beste van de elektrische technologie van de Stellantis-groep. Afhankelijk van de rijomstandigheden staat het lithium-ion accupakket van 50 kWh van de ë-Berlingo garant voor een actieradius van tot wel 280 km*. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd. Na 1 jaar of 20.000 km wordt een controlebeurt uitgevoerd en krijgt u een certificaat van de capaciteit van het accupakket. Vervolgens krijgt u na elke onderhoudsbeurt, dus om de 2 jaar of 40.000 km, een nieuw certificaat. Om de actieradius van de auto te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen. Met de toets B op de middenconsole kan het terugwinnen van energie worden versterkt.

* Waarde in afwachting van homologatie conform de WLTP-cyclus.

 

Geïnteresseerd?Citroën ë-Berlingo comfort seats
Citroën ë-Berlingo laden
Citroën ë-Berlingo drive mode
Citroën ë-Berlingo
Citroën ë-Berlingo
Citroën ë-Berlingo