Nieuwe Ë-C3 Aircross

Een warm welkom voor het nieuwste lid van de Citroën-familie! De Citroën Aircross is beschikbaar als 100% elektrisch model, naast de Benzine 100- en Hybrid 136-uitvoering. De gloednieuwe Ë-C3 Aircross is de perfecte SUV voor het gezinnen en iedereen met een actieve levensstijl. Hij is robuust, modulair en voldoet aan al uw behoeften.

Citroën's eerste compacte en 100% elektrische SUV

De Ë-C3 Aircross SUV is leverbaar met één elektrische aandrijflijn met 113 PK en een 44 kWh-batterijpakket. Hij heeft hetzelfde design en afmetingen als de benzine- en hybridemodellen. Met een lengte van slechts 4,39 meter zet hij een nieuwe standaard in zijn segment. Dit functionele en gebruiksvriendelijke model biedt ondanks zijn compacte formaat 5 zitplaatsen en biedt maximale wendbaarheid en flexibiliteit

U rijdt al een ë-C3 Aircross vanaf € 27.390,- rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën C3 Aircross SUV occasions

Ontdek      >

Meer vrijheid dankzij een royale actieradius

De 113 PK / 83 kW sterke elektromotor is niet alleen ideaal voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor lange ritten. Het 44kW-batterijpakket biedt een maximale actieradius tot 300km WLTP* (in afwachting van goedkeuring)..

Eenvoudig opladen

De nieuwe Ë-C3 Aircross is uitgerust met ondersteuning voor snelladen met een maximaal vermogen van 100kW. Hierdoor laadt u het batterijpakket in slechts 26 minuten van 20 naar 80% op (ongeveer 100 km per 10 min). Met de eSolutions-app kunt u met uw Ë-C3 Aircross bovendien terecht bij meer dan 600.000 openbare laadstations in heel Europa.

 

Citroën Advanced Comfort

Uw keuze voor een Citroën, is kiezen voor het comfort van de stoelen en het veersysteem van Citroën Advanced Comfort, waardoor u en uw passagiers onderweg nog meer rijplezier ervaren, ongeacht de wegomstandigheden.

 

Geïnteresseerd?