De meest comfortabele auto in het B-segment

Vergeet alles wat je weet over elektrische auto's. De nieuwe Citroën ë-C3 heeft elektrische mobiliteit opnieuw uitgevonden: de Citroën ë-C3 is compact, betaalbaar, geproduceerd in Europa en doet geen enkel compromis op het gebied van design, comfort en uitrusting!

De ë-C3 is de eerste stadsauto die beschikt over Citroën Advanced Comfort® veersysteem voor een soepele en trillingsvrije rijervaring.  Bovendien zorgen de Advanced Comfort® Seats voor ongeëvenaard zitcomfort terwijl u in stilte geniet van de voordelen van elektrisch rijden.

Reserveer de ë-C3 nu

U rijdt al een Ë-C3 YOU vanaf €24.290,- of €359,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Uw auto inruilen?

Citroën C3 occasions

Ontdek      >

De eenvoud van elektrisch

De nieuwe ë-C3 is de perfecte auto voor uw dagelijkse ritten, gebouwd op een slim en efficiënt Europees platform. Het batterijpakket met een vermogen van 44 kWh biedt een actieradius tot 320 kilometer en is dankzij de snellaadfunctie binnen 26 minuten 80% opgeladen. Met de MyCitroën-app profiteert u bovendien van diverse connected services, zoals inzicht in de resterende actieradius, het verbruik en een slimme routeplanner die onderweg rekening houdt met laadstops op weg naar uw bestemming.

Rijk uitgerust

Aan boord van de ë-C3 MAX is het 10.25-inch display het hart van uw infotainment. Het systeem biedt ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto en is eenvoudig te bedienen.

Uitvoeringen en mogelijkheden

De nieuwe Citroën ë-C3 is in een tweetal uitvoeringen te verkrijgen, te weten in de YOU en de MAX uitvoering. De ë-C3 YOU is verkrijgbaar vanaf €24.290 of €359 per maand. De YOU-uitvoering maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zonder compromissen op het gebied van design en comfort. De ë-C3 MAX is verkrijgbaar vanaf €28.790 of €429 per maand. Met de MAX-uitvoering geniet u van comfort, stijl en connectiviteit.

SEPP-subsidie: €2.950,-

De nieuwe Citroën ë-C3 komt zowel in 2023 als in 2024 in aanmerking voor de SEPP-subsidie (Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren). Dat betekent dat u op deze gloednieuwe en 100% elektrische auto bij de overheid een subsidie van maar liefst €2.950,- kunt aanvragen. En dat geldt zowel bij particuliere aankoop als Private Lease dus dat maakt de keuze voor een nieuwe Citroën ë-C3 nog aantrekkelijker!

 

Reserveer nu uw nieuwe Citroën ë-C3