Citroen ë-C4 x

Nieuwe Citroën ë-C4 X

Volledig elektrisch

Ontdek de nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X. Rust, comfort, stilte en een nieuwe generatie connectiviteit. 

Offerte aanvragen

De voorzijde: onmiskenbaar Citroën

De hoge en vlak liggende motorkap valt op door de concave vormen aan beide zijden en de verchroomde chevrons strekken zich uit over de volle breedte van de carrosserie. De chevrons lopen door in de over twee niveaus verdeelde koplampen met de Citroën LED Vision-verlichtingstechnologie. Deze koplampen zorgen niet alleen voor een optimaal zicht, maar versterken ook het hightech karakter van de auto.

Rijd nu al een nieuwe ë-C4 X vanaf €38.505,- of Private Lease vanaf € 549,- per maand rijklaar.


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën occasions

Ontdek      >

Citroën Care

Veiligheids- en rijhulpsystemen

De nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X is uitgerust met de modernste rijhulpsystemen. De tot wel 20 geavanceerde rijhulpsystemen maken het rijden extra veilig en ontspannen voor de bestuurder en passagiers.

Connected services

In de nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X beschikt u over de nieuwste connectiviteitsmogelijkheden dankzij het intuïtief te bedienen infotainmentsysteem My Citroën Drive Plus, met een compleet pakket Connected Services. 

Citroen ë-C4 x
Citroen ë-C4 x

Nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X

  • Actieradius van tot wel 360 km (WLTP-cyclus);
  • Een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk); 
  • 3 rijmodi (Eco, Normal en Sport) voor extra rijplezier, zonder CO2-uitstoot.

Elegant design, volop rijplezier

  • De nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X is ruim en comfortabel, met volop ruimte voor de achterpassagiers en een royale bagageruimte met een inhoud van 510 liter.
  • Het model onderscheidt zich door zijn onovertroffen comfort dankzij het unieke Citroën Advanced Comfort-programma, met onder meer Advanced Comfort Seats en de Citroën Advanced Comfort-vering.

Karakteristiek design

Het innovatieve en onderscheidende design van de nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X breekt met de tradities in het compacte segment. Het vormt een combinatie van het stijlvolle silhouet van een fastback met de moderne uitstraling van een SUV en het tijdloze raffinement en de binnenruimte van een vierdeurs sedan.

Houd mij op de hoogte

Citroen ë-C4 x
Citroen ë-C4 x

Een dynamische daklijn

De nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X past met zijn lengte van 4,60 m in het Citroën-gamma perfect tussen de C4 vijfdeurs (4,36 m) en de C5 X (4,80 m) in. De wielbasis van 2,67 m is gelijk aan die van de C4 vijfdeurs.

De dynamische daklijn loopt van opzij gezien op sierlijke wijze over in de achterzijde van de auto, waardoor het fraai geproportioneerde silhouet van een fastback ontstaat.
Dankzij deze vloeiende daklijn heeft de carrosserie bovendien een bijzonder lage luchtweerstand, met een Cw-waarde van slechts 0,29.

 

Geïnteresseerd?