Citroën ë-C4 elektrisch

100% elektrisch

De Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden van de Citroën ë-C4 100% elektrisch.

Het design van de Citroën ë-C4

Het design van de Nieuwe ë-C4 100% elektrisch is typisch Citroën. Dankzij de soepele vormen, geraffineerde lijnen en karakteristieke stijlelementen heeft het de elegantie, de vloeiende vormen en de dynamiek van een berline. Onze designers hebben dit met behulp van de grote wielen, de gespierde welvingen en de stootlijsten rondom weten te combineren met de krachtige, karaktervolle en stoere uitstraling van een SUV.

De Nieuwe ë-C4 100% elektrisch onderscheidt zich door:

 • Het ë-embleem op de voorschermen en de achterklep van de auto
 • Het Color Pack Anodised Blue
 • Specifieke sierelementen op de portierpanelen
 • De gepolijste lichtmetalen 18 inch-velgen Crosslight die voorbehouden zijn aan de elektrische uitvoeringen en die ontworpen zijn om energie te besparen.

U rijdt al een ë-C4 vanaf € 37.655,- of €539,- p.m. rijklaar


Vraag een offerte aan

Proefrit aanvragen

Uw auto inruilen?

Citroën ë-C4 occasions

Ontdek      >

 Citroën ë-C4 interieur
Citroën ë-C4 zijkant

Actieradius van de ë-C4

Met een volledig opgeladen accupakket kunt u tot wel 350 km afleggen in de Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch (volgens de WLTP-cyclus). Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Eenvoudige en praktische laadoplossingen

U hebt meerdere mogelijkheden om de Citroën ë-C4 100% elektrisch op te laden, afhankelijk van het aantal kilometers dat u dagelijks aflegt en de oplaadmogelijkheden die u onderweg hebt.

 • Openbaar laadpunt van 100 kW: 80% van de capaciteit in 30 minuten.
 • Wallbox van 11 kW: 5 uur en 15 minuten
 • Normaal stopcontact: 27 uur

Klep van de laadaansluiting

Achter de klep van de laadaansluiting is een led geïntegreerd die met kleuren de status van het laadproces aangeeft. Het laden kunt u ook volgen via de My Citroën-app.

Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld om te kunnen profiteren van het daltarief (indien van toepassing). Dit programmeren kunt u doen via het touchscreen van de auto of via de My Citroën-app.

Citroën ë-C4 head up display


Technologieën

De Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch beschikt over verschillende gemakkelijk af te lezen en gebruiksvriendelijke, intuïtieve interfaces.

 • Het instrumentenpaneel heeft een specifieke weergavemodus die naast het laadniveau en de resterende actieradius nog meer belangrijke informatie weergeeft: de vermogensindicator, de energiestromen en het thermische comfort.
 • Ook op het 10 inch touchscreen wordt voor de Citroën ë-C4 100% elektrisch specifieke informatie weergegeven, zoals de energiestromen, de verbruiksstatistieken en het scherm met de instellingen voor het geprogrammeerd laden van het accupakket.
 • Als de auto wordt opgeladen, wordt op het scherm informatie over het laden weergegeven: resterende laadtijd, "getankte" actieradius, laadpercentage.
Citroën ë-C4

Nul uitstoot van CO2

De Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch biedt u het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden.

Hij is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh die goed is voor een actieradius van wel 350 km (WLTP-cyclus). Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.

100% efficiënt rijden

Dynamisch, ontspannen en soepel elektrisch rijden:

 • Nul trillingen, nul schokken, nul schakelacties voor ongeëvenaard soepel rijden,
 • Een direct beschikbaar koppel dat garant staat voor intense rijsensaties,
 • Op afstand te bedienen functies en services, voor een zorgeloos gebruik.

Eenvoudige en praktische laadoplossingen

U kunt de auto op verschillende manieren opladen:

 • Openbaar laadpunt van 100 kW: 80% van de capaciteit in 30 minuten.
 • Wallbox van 11 kW: 5 uur en 15 minuten
 • Normaal stopcontact: 27 uur
Citroën elektrisch
Citroën navigatie
Citroën elektrische C4

 

Geïnteresseerd?