Citroën Private lease

Een vast maandbedrag en alles is inbegrepen! Alleen nog zelf tanken.

Onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën? Citroën heeft nu het product Private Lease, dit is leasen maar dan speciaal voor particulieren. En dit voor een vast laag maandbedrag waarbij alles is inbegrepen. U hoeft in dat geval alleen nog maar zelf tanken! Dit leidt tot heldere afspraken en geen verrassingen achteraf. U betaalt gedurende de hele looptijd een vast maandbedrag. Een maandbedrag dat uiteraard concurrerend is! Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is het gemak van Citroën Private Lease.

U leaset al een Citroën vanaf € 179,- per maand!

 • Citroën C1 vanaf € 179,- p.m.
 • Citroën C3 vanaf € 235,- p.m.
 • Citroën C3 Aircross vanaf € 295,- p.m.
 • Nieuwe Citroën C4 Cactus  vanaf € 319,- p.m.
 • Citroën C4 Spacetourer  vanaf € 434,- p.m.

Benieuwd naar exclusieve Mulder Citroën Private Lease aanbiedingen?

Klik op onderstaande button voor onze Mulder Private Lease aanbiedingen op geregistreerde modellen en uitvoeringen.

Mulder Citroën Private Lease Actie - MulderAutomotive.nl
Private Lease Citroën - MulderAutomotive.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en voorwaarden van Citroën Private Lease!

Proefrit / offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk Private Lease

Keurmerk voor succesvolle Private Lease voor Citroën

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.citroen.nl/privatelease.

Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op www.citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden.