Onderhoud en reparatie Peugeot

Citroën Onderhoud

Onderhoud aan uw auto is een flinke kostenpost. Toch is goed onderhoud noodzakelijk voor het veilig op de weg houden van uw geliefde Citroën. Laat het onderhoud van uw Citroën daarom uitvoeren bij Mulder Automotive. Onze vakkundige technici voeren elk onderhoud snel en nauwkeurig uit. Bovendien rekenen we hier een eerlijke prijs voor. We denken graag met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo wordt uw auto zo goed mogelijk nagekeken en onderhouden, zonder dat u teveel betaalt.

Extra service bij het onderhoud van uw Citroën

Als Citroën Servicepunt gaan we net dat stapje verder bij het onderhoud van uw Citroën. Zo krijgt u bij uw onderhoudsbeurt een jaar gratis pechhulp. Mocht u onverhoopt stil komen te staan, kunt u ons dus altijd bellen. Ook is er een Haal- en Breng Service beschikbaar, waarbij u wordt thuisgebracht of opgehaald. Bent u zelf niet in staat om de auto naar onze werkplaats te brengen? Met onze Thuisblijfservice halen we uw auto op én brengen we deze uiteraard ook weer netjes thuis. Zelfs als u niet naar de werkplaats kunt komen, kan het onderhoud dus uitgevoerd worden.

Onderhoud met originele onderdelen

Een Citroën rijdt het beste met originele Citroën onderdelen. Daarom werkt Mulder Automotive enkel met originele onderdelen. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit voor uw auto krijgt. Bovendien kijken we eerst of een onderdeel te repareren is, voordat we het vervangen. Dat zorgt voor een lagere prijs. Uiteraard letten we hierbij op de levensduur van een onderdeel. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Verschillende onderhoudsbeurten

Uw auto elk jaar laten onderhouden is erg verstandig. Een grote onderhoudsbeurt is niet jaarlijks nodig, maar deze kunt u afwisselen met een kleine onderhoudsbeurt. Daarnaast bieden we een seizoenscheck aan. Zo weet u of u goed voorbereid de weg op gaat. Wilt u een aircocheck laten uitvoeren of heeft u een sterretje in de voorruit die gerepareerd moet? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben al meer dan 44 jaar ervaring en helpen u met al uw auto-vragen.

Accucheck

Plan zelf een afspraak

Wilt u direct een onderhoudsafspraak inplannen? Dat kan eenvoudig online met onze werkplaatsplanner. Kies de datum en tijd die voor u het beste passen en plan de afspraak direct in. Komen de mogelijke opties u niet uit? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u wat er wel mogelijk is. Zo houden we uw Citroën en u veilig op weg.