Citroën werkplaats

Kent u dat? U weet dat uw auto weer bijna toe is aan z’n APK-keuring of onderhoudsbeurt, maar het komt er steeds niet van om een afspraak te maken? Steeds als u eraan denkt is de werkplaats al gesloten en kunt u niet meer bellen. Bij Mulder Automotive lossen we dit probleem voor u op met onze handige online werkplaatsplanner. Hier kunt u direct online een afspraak inplannen, op een tijdstip dat het u uitkomt. Makkelijk en snel geregeld, op elk moment van de dag.

Plan uw werkplaatsafspraak in

Neem contact met ons op

Werkplaats

Het beste onderhoud voor uw Citroën

Bij Mulder Automotive hebben we al meer dan 44 jaar ervaring. Hierdoor weten we precies wat u als klant van ons verwacht. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daar zetten we graag dat stapje extra voor. Zo werken wij alleen met originele Citroën onderdelen, om de beste kwaliteit te garanderen. Ook hebben wij een handige Thuisblijfservice, voor het geval dat u zelf niet naar de Citroën werkplaats kunt komen. We halen uw auto dan bij u thuis op en brengen onderhouden of gerepareerd terug.

Hoe werkt het inplannen van een afspraak bij de Citroën werkplaats?

Het inplannen van uw onderhoudsafspraak via de werkplaatsplanner gaat heel eenvoudig. U voert eerst uw kenteken en kilometerstand in. Vervolgens kiest u in welke vestiging u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. U specificeert welke werkzaamheden er nodig zijn en geeft aan wanneer deze uitgevoerd moeten worden. Daarna vult u uw persoonsgegevens in en verstuurt u de aanvraag. U krijgt altijd een bevestiging van uw afspraak via de mail. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen we uiteraard contact met u op.

Werkplaats

Waarvoor kunt u terecht bij Mulder Automotive?

Als flexibele mobiliteitspartner helpen we u graag op weg. Dit doen wij met deskundige adviezen en servicegericht onderhoud. Of het nou gaat om een APK-keuring, een grote beurt, aircocheck, bandenwissel, het uitlijnen van wielen of het repareren van een sterretje, wij staan altijd voor u klaar. Laat u een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw Citroën? Dan krijgt u er bij ons een jaar gratis pechhulp bij. Zo houden we u veilig op weg en staan we klaar als het even tegenzit.

Denken in mogelijkheden

Wij denken graag in mogelijkheden. Moet uw onderhoudsbeurt of reparatie met spoed worden uitgevoerd of ziet u geen passende mogelijkheid in de werkplaatsplanner staan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen met uw voorkeursvestiging of door een mailtje te sturen naar onze klantenservice. We nemen dan snel contact met u op om samen te kijken naar de mogelijkheden.