Citroën Assistance Pechhulp

Pechhulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp en Assistance voor u klaar staan. Citroën Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen. Citroën Assistance is standaard voor 2 jaar inbegrepen bij een nieuw geleverde Citroën.

Gratis bij onderhoud!

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij Mulder Citroën, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

De basisdekking Nederland is gratis. Een upgrade? Ook dat is mogelijk met de volgende pakketten:

  • NL-Basis: basisdekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €17,50.
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

Vraag uw serviceadviseur naar de voorwaarden.