Citroën Operational Lease

Voor een vast maandbedrag verzekerd van onbezorgd leasen

Mulder Citroën werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt.

Meer informatie

Over AA Lease

Kiezen voor AA Lease, is kiezen voor zorgeloze mobiliteit. Wij staan voor een hoge servicegraad, persoonlijke aandacht, eerlijk en vooral verstandig advies. AA Lease is uw mobiliteitspartner onder alle omstandigheden. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, tijdelijke contracten, deelauto’s of wagenparkbeheer: bij AA Lease is er altijd een passende oplossing voor u! Wij bieden maatwerk waarbij een maximale berijderstevredenheid voorop staat.

Meer over AA Lease

Logo AA Lease
Citroën leasen

Full Operational lease omvat o.a.:

  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Reparatie, onderhoud en ook vervanging van banden
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (WA en Casco)
  • Schade-afhandeling
  • 24-uurs assistentie bij pech, ongeval en diefstal
  • Brandstofbeheer
  • Haal- en brengservice

Wat is Operational Lease?

Full Operational Lease is de meest gebruikte leasevorm binnen de zakelijke markt. Het wordt ook wel gezien als Full Service leasing, want u sluit een leasecontract af waarbij alles is inbegrepen! Het grootste voordeel is volledige ontzorging van de wagenparkbeheerder. Alle zorgen rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties neemt AA Lease uit handen. Zo bespaart u een hoop tijd en geld!

Weliswaar is AA Lease met deze leasevorm juridisch eigenaar van de leaseauto, maar u loopt zo geen risico bij de verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract. Het sluit perfect aan bij de behoefte ‘zekerheid’. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd van uw contract niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Interesse in Operational Lease?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte of meer informatie aan voor één van onze Citroën modellen.