Profiteer nu nog van de BPM vrijstelling

Het jaar 2024 is het laatste jaar dat u als ondernemer kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Door dit jaar nog in een nieuwe bedrijfswagen te stappen kunt u duizenden euro's aan BPM besparen. 

Wat gaat er veranderen? 

Op dit moment geldt in Nederland een BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Vanaf 1 januari 2025 komt deze vrijstellingswet te vervallen en betaalt u ook over bedrijfswagens met een verbrandingsmotor (diesel of benzine) BPM. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 20.000. Vanaf 2025 wordt de hoogte van het BPM bedrag namelijk bepaald op basis van de uitstoot van de auto per gram CO².  

Wilt u graag nog gebruik maken van de BPM-vrijstelling en tot wel € 20.000,- besparen? Dan is het verstandig om snel uw nieuwe bedrijfswagen te bestellen. De voorwaarde van de BPM-vrijstelling is namelijk dat uw bedrijfswagen dit jaar nog op kenteken moet worden geregistreerd. Bij Mulder kunnen wij tot op heden nog steeds nieuwe bedrijfswagens bij de fabriek bestellen die dit jaar nog geleverd kunnen worden. Daarnaast is er ook nog een beperkte voorraad die wij per ommegaande aan u af kunnen leveren, maar wacht niet te lang want OP=OP! 

Ik wil graag contact   

Bekijk onze vestigingen

BPM-vrijstelling bij nieuwe bedrijfswagens

Wilt u graag een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen? Dan is het belangrijk dat deze nog in 2024 op uw naam komt te staan. Indien de bedrijfswagen op of ná 1 januari 2025 op kenteken staat valt u buiten de vrijstelling en moet u BPM betalen.

Bij Mulder kunnen wij momenteel nog dit jaar nieuw te bestellen bedrijfswagens in 2024 leveren, maar dit zal niet lang meer duren. Wees er daarom snel bij voordat het te laat is! 

Wilt u liever direct rijden? Kies dan een bedrijfswagen uit voorraad. Informeer bij onze vestigingen naar de actuele voorraad bedrijfswagens, want OP=OP!

Ik wil graag contact

Bekijk onze vestigingen

Mulder Van Mill Bedrijfswagencentrum

Pieterzeemanweg 36-50
3316 GZ Dordrecht
bedrijfswagencentrum@muldervanmill.nl

  WhatsApp ons

Bekijk deze vestiging

Geïnteresseerd?