Maatwerkoplossingen

Optimale inrichting van uw bedrijfswagen is een van de belangrijkste zaken om u optimaal te bedienen in uw dagelijkse werkzaamheden. Bij Mulder vinden wij het daarom belangrijk om met de klant mee te denken en u te voorzien van de meest efficiënte (maatwerk) oplossing. Dat is een van de redenen dat wij samenwerken met PSB Bedrijfswageninrichting. Bij PSB is een hoop mogelijk, waaronder bijvoorbeeld laadruimtebescherming, kastinrichting of complete op- of ombouw. Onderstaand lichten wij graag veelgekozen mogelijkheden uit. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen over de maatwerk oplossingen? Dan kunt u contact opnemen met Dick Westra, accountmanager zakelijke markt en bedrijfswagens.

Laadruimtebescherming

Laadruimtebescherming

Naast het efficiënt inrichten van de bedrijfswagen is ook het beschermen van de laadruimte een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van uw bedrijfswagen. U heeft de keuze uit een totaalassortiment voor bedrijfswageninrichting. Onze laadruimtebescherming bestaat uit drie productcategorieën: vloerbeplating, wandbekleding en wielkastbetimmering.

Kastinrichting

Efficiënte kastinrichting

Voor iedere branche en bedrijfswagen kunt u via ons een efficiënte kastinrichting verkrijgen. Door het modulaire systeem kunnen terugkerende werkprocessen perfect georganiseerd worden. Hiermee creëert u een overzichtelijke en veilige werkplaats. Doordat elke branche andere eisen stelt aan de kastinrichting, maken wij maatoplossingen voor u.

bedrijfswagenaccessoires

Bedrijfswagen accessoires

Niet alleen het efficiënt inrichten van uw bedrijfswagen, maar ook het functionele aspect is een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van uw bedrijfswagen.  Ook de benodigde bedrijfswagen accessoires kunt u via ons verkrijgen.

dubbele cabine

Dubbele cabine

Voor het inbouwen van dubbele cabines werken wij samen met gerenommeerde merken in de automobielindustrie. Door de inbouw van een tweede zitrij met geïntegreerde separatiewand kan een gesloten bestelwagen te allen tijde worden aangepast naar een dubbele cabine. Wij denken graag met u mee over de optimale configuratie van uw dubbele cabine.

gesloten laadbak

Gesloten laadbak

De gesloten laadbak van cityBOX is al jaren een sterke lichtgewicht opbouw voor bedrijfswagens tot 3,5t. De cityBOX is een strak en degelijk product met polyester wanden, dat uitstekend geschikt is voor alle soorten transport. Het lage eigen gewicht resulteert in een hoog netto laadvermogen.

Post en pakket

Volledige post & pakket inrichting

Nederlanders kopen steeds vaker en meer via internet. Dit aandeel en het vervoer van pakketten neemt de komende jaren snel toe. Er is speciaal voor de bezorgdienst een opklapsysteem ontwikkeld waarmee u bent verzekerd van de efficiënte laadruimte inrichting, ook uw exterieur is goed beschermd door de sidebars en de bovendien ergonomische achter-opstap.

Cool systemen bedrijfswagens

Koel- en vriestransport

Sinds jaar en dag verzorgen wij oplossingen voor koel- en vriestransport in het kleine en middelgrote segment. Wij denken graag met u mee over de optimale aangedreven koelconfiguratie voor uw (last mile) distributie van gekoelde- of bevroren levensmiddelen (-20°C en +10°C) en andere producten. Dit kan gecombineerd worden met een muli-temp scheidingswand om de laadruimte in twee compartimenten te splitsen en/of standkoeling (nachtkoeling), zodat de laadruimte aan het begin van de dag de juiste temperatuur heeft, ook met warme dagen.

Open laadbak

Open laadbak

De aluminium laadbak maakt het mogelijk om gemakkelijk grote objecten te transporteren. De open laadbak is een krachtige opbouw voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Wilt u een enkele of dubbele cabine en/of moet de laadbak met extra zware sjorogen, een gereedschapskist of kraan voor het zware werk uitgevoerd worden? Wij denken graag met u mee over de optimale configuratie van uw open laadbak.

Kipper

Een kipper

Bij de ontwikkeling van de kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Met de grote laadruimte, de uitgekiende afmetingen en het grote laadvermogen is de de driezijdige kipper de ideale oplossing voor uw dagelijkse werkzaamheden. Met de afstandsbediening heeft u altijd de ruimte om tijdens het kiepen zicht te houden op de lading. De kippers kunnen zowel achterover als driezijdig kippend worden uitgevoerd.