Fiat Fiorino bedrijfswagen

Dé bestelwagen voor in de stad

Deze Fiat Fiorino is een compacte en veelzijdige bestelwagen. Door zijn efficiëntie en wendbaarheid is het dé ideale bestelwagen voor in de stad mede door de compacte afmetingen. De Fiorino is door het moderne ontwerp een opvallende verschijning op de weg. Het ruime interieur biedt voldoende laadruimte voor (bedrijfs)goederen. Dankzij de combinatie van stijl, fictionaliteit en prestaties is deze Fiat Fiorino dé betrouwbare bestelwagen voor uw dagelijkse ritjes. 

 

Voordelen van de Fiat Fiorino

  • Voldoende laadruimte: Tot wel 2,8 m³ aan laadruimte om al uw goederen dagelijks mee te vervoeren.
  • Hoog laadvermogen: Door het laadvolume van 2,8 m³ kunt u de bestelwagen tot wel 660 kg laadvermogen vullen.
  • Zuinige motor: De zuinige Euro 6-motor is beschikbaar op benzine, diesel en aardgas met een hoge prestatiekracht en milieubewust karakter. 

U rijdt al een Fiat Fiorino vanaf € 12.900,- excl. BTW


Vraag een offerte aan

Fiat Professional occasions

Ontdek      >

Gegarandeerde rijcomfort met de Fiorino

Dankzij het uitgebreide pakket van de Fiat Fiorino ervaart u optimaal rijcomfort én veiligheid. 

  • Elektronische stabiliteitsregeling (ESC): De ESC-regeling grijpt in wanneer het voertuig grip verliest in een bocht of bij onverwachte manoeuvres. Om zo het voertuig bestuurbaar te houden. 
  • Hill Holder: Geïntegreerd in het ESC-systeem zorgt de Hill Holder ervoor dat het voertuig zonder weg te rollen kan wegrijden op een helling. Hierdoor is het niet meer nodig om de handrem te gebruiken en kan na stilstand op een helling het voertuig in één keer doorrijden. 
  • Traction+: Deze functie zorgt voor het behoud van de aandrijfkracht bij sneeuw, modder, ijzel of gladde wegen. Het Traction+ systeem bij grip verlies van de wielen ingrijpen door het wiel af te remmen en meer aandrijfkoppel over te brengen naar het wiel dat de meest grip heeft.
  • Cruise Control: Het biedt een consequente snelheid zonder het gaspedaal hiervoor te bedienen. Stel de gewenste snelheid in en ervaar optimaal comfort met de Cruise Control functie. 
Peugeot Boxer interieur

Comfortabel en functioneel

Het interieur van de Fiat Fiorino straalt functionaliteit en comfort uit, wat het tot een ideale keuze maakt voor zakelijke doeleinden. Met slim ontworpen opbergruimtes en ergonomische stoelen kunnen bestuurders en passagiers genieten van een aangename en praktische rijervaring. Het dashboard is overzichtelijk en voorzien van intuïtieve bedieningselementen, waardoor het gemakkelijk is om de voertuigfuncties te beheren terwijl u onderweg bent. Bovendien biedt de Fiorino voldoende ruimte voor lading en kan worden aangepast aan verschillende behoeften, waardoor het een veelzijdige en efficiënte bedrijfsoplossing is.

Italiaanse klasse

Het exterieur van de Fiat Fiorino straalt elegante Italiaanse klasse uit. De hoge positie van de koplampen zorgt niet alleen voor een voortreffelijke lichtopbrengst, maar beschermt uw Fiorino ook teen parkeerschade. Op de achterzijde is het merk-embleem van Fiat Professional zichtbaar. Het laat zien dat hij gebouwd is voor professionals als u. De functionele schuifdeuren aan de zijkant maken de Fiorino ook een echte stadsauto's, zelf in de smalste stegen kunt u uw lading uitladen. 

Krachtig en gedreven

Kies de geschikte motor voor uw nieuwe Fiat Fiorino. De eerste vereiste is veiligheid wanneer u dagelijks voor uw werk op pad gaat. Standaard voorzien van een pakket met een scala aan veiligheidsvoorzieningen biedt de Fiorino gegarandeerde bescherming tijdens uw reis. 

Het ESC-systeem beschikt over een geïntegreerde Hill Holder-functie. En met de Transaction+ behoud het voertuig zijn aandrijfkracht, zelfs door de sneeuw, met ijzel of modder, voor optimale grip en wegligging. Daarnaast biedt de Fiorino optimale comfort met de Cruise Control functie die ervoor zorgt dat u een ingestelde snelheid rijdt zonder hiervoor het gaspedaal te gebruiken.

Peugeot e-Boxer laden

 

Geïnteresseerd?voorkant.jpg (1)
Style_SXAlto3-Desktop-394x389.jpg
Style_SXAlto2_desktop.jpg
Style_SXAlto1_desktop.jpg
Fiorino_Cargo_row4_image3-Desktop_786x776.jpg