Twee manieren, grootse prestaties

De nieuwe Ducato is er volledig elektrisch, met een bereik tot 420 km emissievrij. De dieseloptie biedt een breed scala aan motortypes om elke missie uit te voeren met de beste prestaties en verbruik in zijn klasse.

Bereid u voor op een 100% elektrische bestelwagen die u een gloednieuwe rijervaring biedt en waarmee u uw bedrijf naar het hart van het stadscentrum kunt brengen, zelfs waar er strenge milieueisen gelden. De elektrische versie heeft een actieradius tot 420 km dankzij de 110 kWh accu, drie verschillende rijmodi - Normaal, ECO en Power - en de mogelijkheid om de efficiëntie van de elektrische bestelwagen te optimaliseren door verschillende niveaus van regeneratief remmen.

U rijdt al een Fiat New Ducato vanaf € 22.450,- excl. BTW


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Fiat Professional occasions

Ontdek      >

De eerste lichte bedrijfswagen die autonoom rijdt

Dankzij zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur, beschikt de nieuwe Ducato bedrijfswagen standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Daartoe behoren ook een aantal innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer het nodig is, zodat u ontspannen achter het stuur zit. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Transport op nieuw niveau

De nieuwe e-Ducato bestelwagen is ontstaan na diepgaande studies en analyses van meetgegevens om de uitstekende betrouwbaarheid van de vorige Ducato ook op het gebied van elektrische mobiliteit te bereiken.

100% elektrisch 0 grenzen

De nieuwe e-Ducato is de perfecte partner die uw bedrijf zonder zorgen naar gebieden met milieubeperkingen brengt.

Efficiënte dieselmotor

De nieuwste generatie Multijet-motoren bieden een breed scala aan mogelijkheden voor lichte en zware vrachten en zijn technologisch verbeterd voor een lager brandstofverbruik, minder CO​₂-uitstoot en een lager gewicht.

Dezelfde belasting, zonder compromissen

Welke motor u ook kiest voor uw bedrijfsvoertuig, de nieuwe Ducato biedt een laadruimte tot 17 m³ en een laadvermogen tot 1.500 kg.

 

Geïnteresseerd?