De nieuwe Doblò van Fiat

Behalve met moderne diesel- en benzinemotoren is de Doblò nu ook verkrijgbaar in een volledig elektrische versie. Met zijn 50 kWh-accupakket combineert deze E-Doblò een bereik tot 280 kilometer* met een topsnelheid van 130 km/h.
Doordat het accupakket slim is weggewerkt in de voertuigbodem, is laadruimte exact even groot als bij de versies met verbrandingsmotor. En dankzij de mogelijkheid tot DC-snelladen, is een korte laadstop voldoende om weer snel op weg te kunnen naar de volgende klus. 

*WLTP-bereik


De functionaliteit van de Doblò bestelwagen

  • Laadcapaciteit: De Doblò heeft een laadvermogen van 1000 kg. Ook de E-doblò beschikt over net zoveel laadruimte als de brandstofvoertuigen. Doordat het accupakket voor de aandrijving slim is weggewerkt. 
  • Digitale binnenspiegel: Met de digitale achteruitkijkspiegel garanderen we u optimaal zicht naar achteren. Dit vergemakkelijkt manoeuvreren. De spiegel is voorzien van een 5-inch display met beeld van twee camera's.*
  • Geïntegreerd ecosysteem: Het ecosysteem van 17 rijdassistentiesystemen waakt permanent over uw veiligheid. Waar nodig wordt er zelfstandig ingegrepen om ervoor te zorgen dat u veilig op bestemming aankomt. 

*optioneel verkrijgbaar

Minder voetafdruk, meer prestatie

Door het nieuwe accupakket biedt de E-Doblò u nu een actieradius tot 330 km*, een topsnelheid van 135 km/h, Fast Charging (100 kW snelladen) en nul CO2-uitstoot (tijdens het rijden).

*Gecombineerde WLTP-cyclus.


Doorlaadfunctie

Magic Cargo

Dankzij het modulaire systeem beschikt u in de Fiat Doblò over een laadlengte tot 3,44 m en een laadvermogen tot 1.000 kg. Bovendien kunt u de 3 voorstoelen omvormen naargelang uw behoeften: tijdens de pauze tot een tafel, tijdens de werkuren tot een mobiel kantoor.


Zijschuifdeuren

Dankzij zijn brede opening maakt de zijschuifdeur de laadruimte ook goed toegankelijk wanneer er slechts weinig ruimte naast of achter het voertuig is. Optioneel is ook een tweede zijschuifdeur aan de linkerkant verkrijgbaar. Met of zonder ruit.

Comfortabele werkruimte

Nog veiliger en flexibeler

De volledige binnenruimte van de nieuwe Doblò is tot in het kleinste detail doordacht om te voldoen aan de meest specifieke behoeften. Met verschillende zit- en opbergconfiguraties die u maximaal comfort bieden tijdens het rijden en het transport. Ook is er veel aandacht besteed aan een goede geluidsisolatie om het vervoer zo comfortabel mogelijk te maken.

16 actieve en passieve veiligheidssystemen

In de Fiat Doblò kunt u vertrouwen op een groot aantal rijassistentiesystemen die uw werkdag altijd soepel en veilig laten verlopen.

 

Geïnteresseerd?