De nieuwe Fiat Scudo

De elektrische motor, die beschikbaar is voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes, tilt de Scudo naar een nieuw en compromisloos prestatieniveau. Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende accu's, 50 of 75 kWh, afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. Voor de nieuwe Scudo met dieselmotor heeft u de keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een nieuwe 8-traps automatische transmissie.

Accupakket op maat
ledere ondernemer stelt zo z'n eigen eisen aan zijn ideale elektrische bestelwagen. Daarom wordt de nieuwe E-Scudo aangeboden met twee verschillende accu-configuraties: een pakket van 50 kWh en een pakket van 75 kWh.

Een elektrische kracht waarop u kunt vertrouwen

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Bijvoorbeeld om verzekerd te zijn van toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen? Dan kunt u rekenen op de nieuwe E-Scudo die met de krachtigste aandrijflijn van zijn klasse een bereik tot 350 kilometer* biedt in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h. Overtuig uzelf van zijn ongelooflijke respons en souplesse en verbaas u over zijn korte laadtijden: bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen! En nee, daarvoor hoeft u geen kubieke centimeter aan laadvolume in te leveren: bij alle versies van de nieuwe E-Scudo is de laadruimte even groot als bij hun tegenhanger met verbrandingsmotor.

*WLTP-waarde gecombineerde rijcyclus 75 kWh-accu

Ontspannen achter het stuur

De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang.

De nieuwste voorzieningen

De nieuwe Scudo biedt u de nieuwste connectiviteits- en infotainment-technologie. Dit biedt u de mogelijkheid optimaal in te spelen op de uitdagingen waarmee u als moderne ondernemer wordt geconfronteerd.


Moduwwork

Met de Moduwork-doorlaadmogelijkheid voor het vervoer van lange voorwerpen onderstreept de nieuwe Scudo zijn veelzijdige karakter. Door het openen van een luik achter de bijrijdersstoel kunt u de laadruimte vergroten: tot 3,67 meter in de standaardversie en tot maximaal 4,02 meter in de Maxi-versie. Bovendien kunt u de voorstoel verstellen en gebruiken als tafel voor computer en tablet of om comfortabel te lunchen.


Veelzijdig en comfortabel

In plaats van de bijrijdersstoel kunt u ook kiezen voor een bijrijdersbank met een handig opbergvak onder de zitting. Hiermee biedt de cabine van de nieuwe Scudo plaats aan drie personen, wat altijd handig kan zijn als u voor een klus een handje extra nodig hebt.


Slimme opbergvakken

De nieuwe Scudo heeft een centrale opbergruimte bovenin, grote bekerhouders in zowel het linker- als rechterportier en een groot opbergvak in de middenconsole met ruimte voor twee smartphones, waarvan één met draadloze telefoonlader.


Stoelverwarming

De voorstoelen van de nieuwe Scudo bestelwagen zijn optioneel te voorzien van stoelverwarming zodat zelfs de strengste winterritten aangenaam en comfortabel zijn.

 

Geïnteresseerd?