Fiat bedrijfsauto

De voordeligste bedrijfsauto van Nederland nu nóg completer: Fiat Fiorino standaard rijker uitgerust, vanaf € 12.995.

Fiat Professional introduceert wijzigingen in het aanbod van zijn compacte bedrijfsauto, de Fiorino. Een nieuwe uitvoering met verbeterde standaarduitrusting vervangt de huidige modellen en verhoogt de aantrekkelijkheid van de Fiorino.

Fiat heeft het Fiorino-aanbod herzien met een enkele nieuwe uitvoering ter vervanging van de Fiorino S en Fiorino Adventure. Deze nieuwe versie wordt geleverd met een verbeterde standaarduitrusting, waaronder een rechter schuifdeur, airconditioning en elektrisch bedienbare ramen. Ondanks deze extra functies is de prijs slechts € 95,- hoger dan voorheen, met een startprijs van € 12.995 excl. BTW/BPM.

Extra's

De meest betaalbare bedrijfsauto in Nederland wordt nu nog completer. Fiat Professional rust de Fiorino nu standaard uit met een rechter schuifdeur, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en centrale vergrendeling op afstand. Ondanks al deze extra's blijft de "prijsstijging" beperkt tot slechts € 95 in vergelijking met de vorige basisversie, die minder uitgebreid was uitgerust. Met een startprijs van € 12.995 excl. BTW en BPM blijft de Fiat Fiorino verreweg de meest betaalbare bedrijfsauto in Nederland.

Klanten hebben nu de mogelijkheid om de Fiat Fiorino volgens hun voorkeuren aan te passen met behulp van vijf nieuwe aantrekkelijke optiepakketten. Deze omvatten het Cargo Pakket, met onder andere kunststof laadvloerbekleding, lengterichting dakrails en een 12V-aansluiting in de bagageruimte, en het Techno Pakket, dat onder andere een regensensor, een 7-inch touchscreen met DAB en navigatie, en bedieningstoetsen voor de radio op het stuurwiel biedt.

Het assortiment motoren blijft onveranderd. De Fiorino wordt standaard geleverd met een 80 pk sterke 1.3 MultiJet-dieselmotor, terwijl er ook een krachtigere optie is met een 95 pk sterke 1.3 MultiJet.

De nieuwe Fiat Fiorino-uitvoering is per direct verkrijgbaar. Klanten kunnen via de website van Fiat Professional alle beschikbare mogelijkheden bekijken en de Fiorino volledig naar hun wensen configureren.

 

5+5 deal

Met de 5+5 deal, die geldt voor de Doblò & e-Doblò, Scudo & e-Scudo, en Ducato, krijgen klanten 5 jaar garantie met een maximale limiet van 100.000 kilometer, kunnen ze genieten van financiële leaseopties met een vaste rente van 5%, en hebben ze de mogelijkheid om de lease over een periode van maximaal 60 maanden te spreiden. Deze aanbieding maakt de genoemde modellen nog aantrekkelijker voor professionele gebruikers.